Sef sub acoperire – sezonul 3 incepe in februarie la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca din 9 februarie va difuza un nou sezon al emisiunii Sef sub acoperire. Emisiunea se afla la al 3-lea sezon.

In fiecare editie a emisiunii, cate un director al unei companii importante din Romania, timp de cateva zile se va transforma in alta persoana si se va plimba prin compania pe care o conduce pentru a descoperi ce probleme au angajatii lui, probleme pe care nu le-ar spune in alte conditii. Cat timp directorul unei companii este sub acoperire, el poate descoperi care sunt lipsurile angajatilor sai atat pe plan personal cat si pe plan profesional.

Directorul care participa la emisiunea Sef sub acoperire va fi deghizat si va trebui sa aiba grija sa nu isi deconspire identiatea. Cat timp vor fi deghizati, directorii companiilor care participa la Sef sub acoperire vor iesi din conforul lor zilnic, vor trai in moteluri, vor conduce masini second hand, vor lucra cot la cot cu angajatii lor si vor lua masa alaturi de ei.

In al treilea sezon vor participa directori ai unora dintre cele mai importante companii din Romania, cum ar fi companii din domeniile de activitate de incaltaminte, securitate, dulciuri, fitness, transport colete si altele. In primul episod din sezonul 3 se va deghiza  antreprenorul Cristina Batlan.

Sef sub acoperire – sezonul 3 incepe in februarie la Pro TV

Cristina Batlan a participat la emisiunea Imperiul Leilor si conduce o firma romaneasca de incaltaminte. Cristina Batlan a declarat ca se duce sub acoprire pentru a fi mai aproape de angajatii sai, pentru a afla care sunt provocarile lor.

Emisiunea Sef sub acoperire va fi difuzata pe Pro TV in fiecare seara de joi, din 9 februarie.  Pro TV are licenta generalista si apartine companiei Pro TV SA. Compania detine in Romania mai multe televiziuni tematice, cum ar fi: Pro Arena (post dedicat barbatilor), Acasa (post dedicat femeilor) sau Pro Cinema (dedicat iubitorilor de filme si seriale).

Posturile detinute de Pro TV SA sunt in grilele de baza ale tuturor companiilor de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU