Serban Huidu nu mai prezinta Cronica Carcotasilor
Prima tv pregateste grila de toamna cu sezoane noi ale emisiunilor consacrate ale postului.  Noile sezoane vor intra din acest weekend insa vin cu unele schimbari importante. Una din emisiunile postului care va suferi modificari este Cronica Carcotasilor. Iata care sunt modificarile anuntate de Serban Huidu.

Ziua de difuzare a emisiunii se modifica, in loc de miercuri seara emisiunea va fi difuzata vinerea, de la ora 20. Principalul motiv al acestei modificari ar fi achizitionarea de catre Clever Media si Prima tv drepturile de difuzare ale meciurilor de fotbal ale echipei nationale dar si alte competitii europene importante cum ar fi UEFA Europa Legue si UEFA Champions League.

De asemenea, Serban Huidu nu va mai prezenta emisiunea, echipa de prezentare va fi compusa din Dezbracatu’ si Ioana Petric. Una din cele 2 bebeluse va naste si va fi inlocuita de o alta fata (inca nu se cunoaste cine va fi noua bebelusa).

O mica istorie a emisiunii Cronica Carcotasilor.
Aceasta este cea mai longeviva emisiune a postului Prima TV, in aceasta toamna incepe cel de-al 44-lea sezon al emisiunii. Cronica carcotasilor a inceput la Prima tv cu 2 dintre cei mai simpatici prezentatori: Mihai Gainusa si Serban Huidu, in 2010 Serban Huidu a avut un accident la schi iar la pupitrul emisiunii au fost Mihai Gainusa si bebelusa de atunci, Oana Ionita.

Serban Huidu nu mai prezinta Cronica Carcotasilor

In anul 2011, Serban Huidu este implicat intr-un accident auto si pentru o perioada acesta se ocupa de productia emisiunii. Atunci, in fata camerelor au aparut Mihai Gainusa si Codrut Keghes ( cunoscu publicului ca Dezbracatu’). In 2014, Mihai Gainusa pleaca din echipa emisiunii iar in fata camerelor ca prezentatori vor aparea 3 oameni: Dezbracatu’, Serban Huidu si Ioana Petric.
La pupitrul emisiunii Cronica Carcotasilor s-au mai perindat pentru o scurta perioada actorul Alex Bogdan si omul de radio Cristi Hrubaru.

De luni, 13 septembrie, vor reveni si emisiunile Hai cu Fetele (de la ora 15), si emisiunea Exclusiv VIP (de la ora 16). De la 19:30 Flash Monden revine cu un nou sezon. Emisiunea va fi prezentata de Diana Bart si Gabriel Covesanu. Cove a plecat de la Pro tv unde prezenta emisiunea Vorbeste Lumea.

Din 12 septembrie revin emisiunile Insider Politic si Poezie si Delicateturi. Acestea sunt doar o parte din noutatile grilei de toamna ale postului Prima TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII