Planeta esti tu – o noua productie Digi24
Digi24 aduce duminica, 15 noiembrie 2020, o noua emisiune numita Planeta esti tu! cu Teodora Tompea. Emisiunea va evidentia efectele schimbarilor climatice, in special in orasele mari si fenomene meteorologice extreme.

Teodora Tompea este atat moderatoarea cat si realizatoarea emisiunii Planeta esti tu! iar Madalina Chitu se ocupa de realizarea reportajelor. Digi24 va difuza noua emisiune in fiecare duminica de la ora 17:00 iar durata emisiunii este de o ora.

In aceasta emisiune vor fi dezbatute aspecte climatologice, consecintele schimbarilor climatice (cresterea temperaturii globale, valuri de caldura si efectele acestora asupra agriculturii), atitudinea autoritatilor din Romania fata de acest subiect si ce putem face pentru a reduce poluarea.

Planeta esti tu! se anunta a fi o alta emisiune interesanta marca Digi24, ultima emisiune lansata recent fiind Banii in miscare cu analistul financiar Iancu Guda, o emisiune de educatie financiara utila atat pentru viata de zi cu zi cat si pentru antreprenori. Banii in miscare este o emisiune informativa din care putem invata aspecte financiare pe care orice persoana responsabila ar trebui sa le cunoasca.

Planeta esti tu – o noua productie Digi24
Teodora Tompea lucreaza in jurnalism din 2008 si a prezentat la Digi24 si alte emisiuni precum:

  • Focus Europa – emisiune de reportaje
  • Turist acasa, pe Digi24 Iasi, emisiune lansata odata cu infiintarea postului regional Digi24 Iasi

Madalina Chitu este reporter Digi24, in trecut a fost reporter de investigatii in cadrul campaniei Digi24 Romania Furata si a lucrat ca reporter inclusiv pentru Prima TV.

Digi24 este unul dintre cele mai importante posturi de stiri din Romania avand o pozitie puternica si in mediul online cu site-ul digi24.ro. In luna octombrie a ocupat prima pozitie atat in ceea ce priveste numarul de afisari (aproximativ 90.500.000) cat si ca numar de utilizatori unici (peste 10.600.000). Ca afisari a fost urmat de gsp.ro (aproape 75.200.000) si de un alt site detinut de Digi, digisport.ro, cu aproximativ 71.640.000.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.