WhatsApp nu va mai functiona pe Windows Phone incepand cu luna ianuarie a anului 2020. De asemenea, aplicatia de mesagerie va fi indisponibila si pe iOs 8 sau mai vechi cat si pe Android 2.3.7 sau mai vechi din luna februarie.

Telefoanele ce au venit cu iOs 7

Oficialii celei mai populare aplicatii de mesagerie au anuntat ca incepand din anul viitor se va retrage compatibilitatea dintre aplicatie si sistemele de operare mai vechi.

WhatsApp nu va mai functiona pe Windows Phone.
Desi WhatsApp a retras suportul pentru Windows Mobile, se pare ca oficialii aplicatiei abia la inceputul anului 2020 vor retrage si aplicatia din magazinul de aplicatii Microsoft.

Telefoanele cu Windows Phone au avut un sfarsit tragic iar popularitatea acestora a fost destul de slaba. Chiar daca Microsoft nu a avut succes cu aceste telefoane, se pare ca nu renunta la ideea de a aparea din nou pe piata telefoanelor mobile.

In luna octombrie, compania a anuntat un dispozitiv mobil nou, pliabil, prezentat sub numele de SurfaceDuo. Chiar daca este un telefon produs de Microsoft, se asteapta ca acesta sa functioneze cu sistemul de operare Android, dandu-i astfel mai multe sanse sa reziste pe piata.

WhatsApp nu va mai functiona pe Windows Phone.
Chiar daca WhatsApp isi va retrage compatibilitatea pentru aceste sisteme de operare, sansele ca aceasta actiune sa afecteze foarte multi useri sunt mici. Avand in vedere ca aceste sisteme de operare sunt vechi, cel mai probabil au ramas putine dispozitive ce le mai ruleaza. Din fericire pentru cei care inca detin dispozitive cu aceste siteme de operare vechi, acestia pot sa-si exporte prin e-mail toate conversatiile de pe WhatsApp.

WhatsApp este cea mai populara si cea mai folosita aplicatie de mesagerie instant la nivel mondial si a fost cumparata de catre Facebook in anul 2014 cu suma aproximativa de 16 miliarde de dolari, asta insemnand o suma aproximativa de 40 de dolari pentru fiecare utilizator al aplicatiei.

Se pare ca Facebook a inceput schimbarile, avand in vedere ca zilele trecute anunta ca aplicatia Facebook Messenger iti cere un cont de Facebook ca sa te conectezi pe aplicatia de mesagerie. Speram ca sa nu ajunga si WhatsApp parte a aceleiasi reguli.

Ce parere aveti despre aceste masuri recente luate de catre Facebook?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII