Seriale disponibile pe Digi Online
Digi (RCS & RDS) aduce o noutate disponibila utilizatorilor Digi Online, au fost adaugate serialele difuzate de Epic Drama, putand fi vizionate gratuit de abonatii Digi care utilizeaza platforma Digi Online.

Serialele difuzate de Epic Drama se pot viziona pe Digi Online in sectiunea Play, acolo unde avem doua optiuni: Filme (aici putem viziona filmele de pe Film Now, optiunea este valabila doar clientilor Digi care au activata optiunea Film Now) si Seriale (aici putem viziona serialele difuzate de Epic Drama).

In sectiunea Play putem viziona urmatoarele seriale de pe Epic Drama in format HD:

 • Lupte din umbra (Shadow lines / Nyrkki – 2019) – sezonul 1, 10 episoade
 • Toate vietuitoarele, mari si mici (All creatures great and small – 2020) – sezonul 1, 7 episoade
 • Misterele Vienei (Vienna Blood – 2019) – sezonul 1, 3 episoade
 • Endeavour (2012) – sezoanele 1, 2 si 3 – in total sunt 14 episoade
 • Harlots (2017) – sezonul 3 – 8 episoade
 • Submarinul (Das Boot – 2018) – sezoanele 1 si 2, in total sunt 16 episoade
 • 54 ore (Gladbeck – 2018) – doua parti

Seriale disponibile pe Digi Online

Noua sectiune de seriale este binevenita, utila atat pentru persoanele care au ratat episodul serialului preferat la TV sau pur si simplu utilizatorilor care doresc sa vizioneze un serial online. Nu ar fi exclus sa vedem in viitor si alte seriale difuzate de alte posturi de televiziune, disponibile gratuit pe Digi Online.

Prin aceasta noua sectiune, Digi isi imbunatateste continutul disponibil pe aplicatia online, careia i-au fost aduse periodic imbunatatiri atat din punctul de vedere al functionalitatilor dar si al designului.

Pe Digi Online putem vedea gratuit o gama extinsa de televiziuni, fiind suficient sa avem minim un serviciu RCS & RDS. Serviciul Digi Play a fost disponibil inca de la inceputul aplicatiei Digi Online insa proiectul a fost abandonat o perioada si eliminat de pe site-ul oficial, fiind relansat in urma update-ului din mai 2020, atunci cand au fost disponibile doar filme difuzate de Film Now. Acum, utilizatorii Digi Online pot viziona si serialele difuzate de Epic Drama.

Reamintim ca ultimele televiziuni adaugate pe Digi Online au fost Agro TV (luna aceasta) si Kanal D HD (in luna martie).
Epic Drama este disponibil in grila digitala de cablu RCS & RDS doar in format SD iar pe satelit este disponibila varianta HD. Surprinzator, pe aplicatia Digi Online putem viziona live Epic Drama doar in format SD.

Voi ce parere aveti despre ultima noutate Digi Online?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. Digi a început să introducă câteva posturi în aplicația Digi Online printre care: Ida tv,Maria Tv,Medika Tv,Trinitas Tv,Aleph News,NCN,Looksport+,Etno,Favorit, Magic Tv,Rock tv,Taraf,București Tv,Profit.ro,Duna,DW,Telestar1.

 2. Ar cam fi timpul ca si cei de la Digi să facă o aplicație asemănătoare ca Focussat. Si ei când au lansat aplicația Focussat Live tv treptat au îmbunătățit grila de programe astfel încât oferă în prezent posturile Pro ,Antenele în aplicația Antena Play împreună cu tot conținutul din aplicația Antena Play complet gratuit ,alături de alte posturi generaliste, în limba română ,posturi în limba maghiară ca să nu mai spunem de funcția Replay acolo unde găsim 50 de posturi care au funcția Replay astfel încât în cazul in care nu putem viziona emisiunile preferate la tv îl putem urmări timp de 7 zile în reluare.In plus ar trebui să adauge și Biblioteca National Geografic.Toate astea doar dacă vor să lanseze o astfel de aplicație că doar suntem în anul 2021.

   • Parteneriatul cu cei de la HBO GO e altceva asta nu înseamnă că Digi nu ar putea adăuga în aplicația Digi Online funcția Replay acolo unde să adauge posturi generaliste, sport,muzica,documentare astfel încât abonații lor in cazul in care nu pot urmări emisiunile preferate să aibă posibilitatea de a urmări în reluare timp de 7 zile.Dar la ce să te aștepți de la Digi când cel mai mare operator de servicii din românia nu are printre posturile generaliste posturile Pro,Antenele, Prima Tv,Național Tv,N24 posturi în limba maghiară că să nu mai spun de Biblioteca National Geografic. Având în vedere că vorbim de cel mai mare operator de servicii din românia ar trebui să aibă o aplicație asemănătoare ca Focussat Live tv însă mult mai dezvoltată mai exact să ofere mai multe posturi în aplicație, si acestea în HD ( care sunt disponibile și în HD) in plus majoritatea să fie disponibile si in funcția Replay.Dar asta e vorbim de Digi care odată ce a ajuns in vârf nu prea își dă interesul față de cerințele abonaților săi motiv pentru care nu prea introduc posturi noi nici în aplicația Digi Online, ca să nu mai vorbim de cablu tv digital acolo unde au introdus posturi ca Maria tv, TVAS, A7 tv,deși din câte știu eu au contract semnat pentru TNT HD, Epic Drama HD.Sunt doar câteva despre care știu eu cine știe cu ce trusturi mai are contract semnat, si întârzie cu introducerea posturilor .

    • Ai perfecta dreptate. Poate ( sigur) vor oferi surprize si pe cablu. In curand va fi PRIMUL operator din ro care va elimina o parte din variantele sd ale posturilor tv si vor ramane doar variantele hd ale posturilor respective Plus alte surprize. insa nu spun acum mai multe. 🙂

     • Eu nu am informații dar nu cred că prea curând se va întâmpla minunea (să scoată SD-uri + alte „surprize”). Vedem

     • Este informatie primita din 2 surse ( scoaterea variantelor sd de pe digital ale posturilor care au si varanta hd + ca variantele sd vor ramane pe analog). Iar despre surprize am mai scris care ar fi M Dance HD B1 HD TNT HD Epic Drama HD si Smart tv SD sau HD si cam aceste surprize ar intra pe o frecventa. Dar vedem.

     • Vor elimina posturi în SD doar dacă trimit colegii de teren să schimbe decodoarele SD la adresa abonaților care încă au decodoare SD cu cele HD. Știm că au mulți abonați care încă au televizoare tip vechi din acest motiv au ales decodoare SD deoarece se pot pune in funcțiune datorită cablurilor cate au mufa tip Scart, sau cele care au mufa cu trei culori.Insa știm foarte bine că Digi are probleme cu echipamente mulți abonați așteptă de luni de zile după un decodor HD ,așa că în viitorul apropiat nu văd cum pot renunța la SD -uri asta ar însemna ca să lase clienți care au decodoare SD fără anumite posturi. Cea ce nu cred că vrea să facă.

     • Nu mai sunt asa multe receptoare sd si cam toti abonatii au in case cel putin un tv cu dvbc . Iar cine mai are tv-uri vechi cu tub va receptiona posturile de pe analog. In prima faza vor elimina de pe digital variantele sd ale posturilor care au variantele sd pe analog. Adica vor scoate de pe digital spre exemplu Pro tv SD si va ramane varianta hd si tot asa. Se zvoneste ca acest lucru se va face pana la sfarsitul lunii iunie. Vom vedea. A pus cineva acum cateva zile pe zvonuri un e mail primit din partea celor de la Digi legat de acest aspect. Am intrebat si eu 2 surse si mi-au spus acelas lucru.

     • Cu această ocazie dacă s-ar adeveri cea ce spui ar putea înlocui, si posturile care în prezent sunt disponibile doar in SD desi au si varianta HD.Aici mă refer, si la posturi în limba maghiară .Abonații Dth au acces si la posturi în limba maghiară în HD in timp ce pe cablu digital nu se poate deși după părerea mea ,si aici sunt un număr important de abonați. Automat ar avea loc pentru posturi HD dacă ar renunța la varianta SD. Suntem in 2021 s-au lansat posturi în 4k nu cred că ar fi o cerință așa de mare din partea abonaților actuali.

     • Asa cum am scris prima data se vor elimina pe digital sd-urile care sunt pe analog si vor ramane doar variantele hd pe digital.

  • Nu este contract nou, acum s-a hotarat digi sa introduca pe digi online seriale de la Epic Drama. Contractul semnat de Digi cu Viasat are 1 an jumatate de cand este semnat.