Sex Education – sezonul 3 Netflix
In acest articol va vom prezenta noutatile sezonului 3 al serialului Sex Education si noutatile sezonului 5 din The Crown. Sex Education este un serial care va avea premiera sezonului 3 pe 17 septembrie 2021. Asemenea primelor doua sezoane, sezonul 3 va contine tot 8 episoade.

Serialul Sex Education spune intamplarile prin care trece Otis Milburn (interpretat de Asa Butterfield), un elev de liceu care locuieste cu mama sa ce are profesia de sexolog (interpretata de actrita Gillian Anderson). Otis are materiale despre orice problema pe care un cuplu le intampina in relatia lor sexuala. Cand la liceu se dezvaluie ca mama lui este sexolog iar el este un mic expert in a da sfaturi, Otis devine popular in liceul Moordale. Acesta face echipa cu Maeve (interpretata de Emma Mackey), o fata necomformista, inteligenta si prietenul lui cel mai bun, Eric (interpretat de actorul Ncuti Gatwa), creand o clinica virtuala prin care sunt oferite sfaturi de rezolvare a problemelor ridicate de colegii de liceu.

In sezonul 3 al serialului Sex Education vor aparea personaje noi, Eric are o relatie cu Adam iar Peter Groff este fratele mai mare al domnului Groff. Peter este interpretat de Jason Isaacs. Cal (interpreatat de actorul Dua Saleh) este primul/prima student/a nonbinar/a de la Moordale. Al 3-lea personaj nou care apare in sezonul 3 este Anna (personaj interpretat de de Indra Ove), mama adoptiva a lui Elsie.
Serialul Sex Education a obtinut nota 8,3 pe IMDb.

Sex Education – sezonul 3 Netflix

Un alt serial despre care vom vorbi in acest material este The Crown. In acest moment se filmeaza sezonul 5.
Pe scurt, serialul The Crown prezinta viata reginei Elisabeta a II-a (interpreata de Claire Fox) care este proaspat casatorita si trebuie sa conduca cea mai faimoasa monarhie. Ea trebuie sa stabileasca o prietenie cu prim ministrul Churchill, interpretat de John Lithgow. Elisabeta a II-a venea la conducere intr-un moment in care Marea Britanie era in declin.

In sezonul 5, personajele Diana si Charles vor fi interpretati de actorii: Elizabeth Debicki (Diana), aceasta a mai jucat in filme ca Tenet sau Guardians of the Galaxy 2, si Dominic West (Charles) care a mai jucat in productii cunoscute precum The Wire, Call my agent sau Downton Abbey 2.

Sezonul 5 ne prezinta momente din relatia celor 2 din anii ’90, cand Diana si Charles nu se mai intelegeau asa de bine. Fiecare avea cate o aventura extraconjugala, Diana era intr-o relatie cu James Hewitt (interpretat de actorul Daniel Donskoy), iar printul Charles avea o aventura cu Camila Parker Bowles (interpretata de actrita Emerald Fennell).
Pe IMDb, serialul The Crown a primit nota 8,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU