Avocatul din limuzina – sezonul 2 Netflix
Avocatul din limuzina (The Lincoln Lawyer – 2022) este un serial tip thriller realizat dupa The Brass Verdict, romanul scris de Michael Connelly.

Serialul il prezinta pe Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), un avocat idealist care profeseaza de pe bancheta masinii sale, pe masura ce primeste cazuri importante dar si altele mici in Los Angeles.

Dupa ce a fost pus pe tusa timp de un an din cauza unui accident, Haller revine in sala de judecata, fiind si la recuperare din cauza drogurilor. Atunci cand avocatul din Hollywood Jerry Vincent este ucis, Haller ii preia cazurile, inclusiv cazul miliardarului Trevor Elliott, acuzat ca si-a ucis sotia si pe amantul acesteia.

Pe masura ce Michael se pregateste pentru cazul lui Trevor, realizeaza ca ar putea fi urmatoarea tinta a ucigasului lui Vincent.

Rolul principal este interpretat de Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven – 2016, Murder on the Orient Express – 2017, Sicario: Day of the Soldado – 2018). In serial vom vedea si alti actori precum Becki Newton (August Rush – 2007, Ugly Betty – 2006), Neve Campbell (cunoscuta pentru rolul avut in filmele Scream), Christopher Gorham (2 Broke Girls – 2011) si altii.

Avocatul din limuzina – sezonul 2 Netflix

Serialul Avocatul din limuzina are un sezon alcatuit din 10 episoade. Pe IMDb a obtinut nota 7.7 din peste 3.000 de recenzii si se afla pe locul 34 in topul IMDb al celor mai populare seriale. Astazi ocupa prima pozitie in topul Netflix al celor mai vizionate seriale in Romania.

Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca sezonul 2 al serialului insa avand in vedere interesul mare si recenziile pozitive, sunt sanse mari sa vedem cel putin inca un sezon. De asemenea, serialul are potential pentru a avea mai multe sezoane.

Filmarile serialului Avocatul din limuzina trebuiau sa inceapa in 2020 sub cei de la CBS insa au fost anulate din cauza crizei sanitare. Ulterior, serialul a fost preluat de Netflix, acestia reusind sa duca la capat primul sezon.

Acesta este un remake al filmului omonim din 2011 cu Matthew McConaughey, Marisa Tomei si Ryan Phillippe, regizat de Brad Furman.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre sezonul 2 al seriei Avocatul din limuzina. Pana atunci, voi ce parere aveti despre serial?

Update 15.06.2022: Netflix a confirmat ca Avocatul din limuzina va avea si sezonul 2;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU