Sezonul 10 The Walking Dead amanat pentru decembrie
Netflix a amanat lansarea sezonului 10 a serialului The Walking Dead pentru luna decembrie. Initial, a fost anuntata lansarea sezonului pe 6 octombrie 2020 insa utilizatorii Netflix au avut surpriza sa constate ca nu se pot reda noile episoade. Pe HBO GO sezonul 10 se poate viziona integral, probabil problema celor de la Netflix este legata de drepturile de difuzare care probabil sunt vandute exclusiv celor de la HBO pana in decembrie.

Asadar, daca va intrebati de ce nu functioneaza sezonul 10 al serialului The Walking Dead pe Netflix, motivul este amanarea lansarii sezonului pentru luna decembrie. Episoadele noului sezon au fost functionale pentru o scurta perioada de timp in cursul zilei de ieri insa redarea a fost dezactivata iar reprezentantii Netflix au confirmat pe pagina Facebook amanarea lansarii noului sezon.

Cand va fi difuzat sezonul 10 The Walking Dead pe Netflix?
In concluzie, pentru vizionarea pe Netflix a urmatorului sezon al faimoasei serii horror The Walking Dead este nevoie sa mai asteptam aproximativ doua luni. Pe HBO GO este disponibil integral sezonul 10.

Sezonul 10 este penultimul al acestui serial, urmand ca finalul sa fie prezentat in sezonul 11.
The Walking Dead (2010) prezinta povestea serifului Rick Grimes care se trezeste din coma si afla ca intreaga lume este in ruine, fiind nevoit sa conduca un grup de supravietuitori. Pe IMDB, serialul are nota 8.2 din peste 835.000 de recenzii, fiind unul dintre cele mai apreciate seriale din prezent.

Sezonul 10 The Walking Dead amanat pentru decembrie
Fanii acestui serial pot urmari si Fear the Walking Dead (2015), un spin-off al serialului original in care doua familii se grupeaza pentru a supravietui apocalipsei de zombii. Are are deja 5 sezoane lansate, urmand ca luna aceasta sa se lanseze al 6-lea sezon.

The Walking Dead: World Beyond (2020) este o alta serie care se concentreaza pe prima generatie de copii in urma apocalipsei insa inceputul acestui serial nu a fost intampinat cu acelasi entuziasm precum celelalte doua.

Scott Gimple, creatorul The Walking Dead: World Beyond, lucreaza la un alt spin-off numit Tales of the Walking Dead in care am putea vedea personaje care au murit in The Walking Dead.

Voi ce parere aveti despre serialul The Walking Dead si continuarile acestuia?

Update 15.12.2020: Sezonul 10 al serialului The Walking Dead este acum disponibil integral si pe Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII