Sezonul 5 din Lucifer apare astazi pe Netflix. Lucifer este un serial urmarit de foarte multa lume pe Netflix iar un nou sezon este anuntat astazi pe platforma de filme.

Acest ultim sezon apare datorita fanilor ce au creat o campanie pentru salvarea serialului dupa ce FOX anuntase ca nu va mai exista un alt sezon si urma ca sezonul 4 (3) sa fie ultimul.

Netflix a anuntat ca sezonul 5 va fi disponibil astazi, 21 august, pe platforma insa, se pare ca se vor publica doar 8 episoade din 16, totalul sezonului.

Sezonul 5 din Lucifer apare astazi pe Netflix.
Chiar si pe IMDb sunt publicate numele doar a 8 episoade, lucru care intareste si mai tare zvonul ca sezonul 5 va fi impartit in doua parti.

Iata care sunt numele episoadelor:

 1. Really Sad Devil Guy
 2. Lucifer! Lucifer! Lucifer!
 3. ¡Diablo!
 4. It Never Ends Well for the Chicken
 5. Detective Amenadiel
 6. BluBallz
 7. Our Mojo
 8. Spoiler Alert
 9. Family Dinner
 10. Bloody Celestial Karaoke Jam
 11. Resting Devil Face
 12. Daniel Espinoza: Naked and Afraid
 13. A Little Harmless Stalking
 14. Nothing Lasts Forever
 15. Is This Really How It’s Going To End?
 16. A Chance At a Happy Ending

Fiecare episod in parte are cate 42 de minute.

Serialul Lucifer a avut in primul sezon un numar de 13 episoade iar cel de-al 2-lea sezon a avut 18. Cel mai lung sezon a fost ce de-al 3-lea ce avea un numar de nu mai putin de 24 de episoade plus inca 2 episoade bonus.

Asa cum spuneam la inceputul articolului, Fox anuntase ca nu vor mai exista alte sezoane ale serialului insa fanii au resit sa-i faca pe cei de la Fox sa se razgandeasca, motiv pentru care acum avem un al 5-lea sezon pe Netflix.

Ramane de vazut ce se va intampla in acest sezon 5. In ultima parte, personajele principale (Lucifer si Detectivul) isi recunoscusera sentimentele insa destinul i-a despartit. Lucifer a ajuns din nou in iad pentru a-l conduce.

Cand va fi disponibila partea a doua a sezonului 5 Lucifer?

Filmarile pentru sezonul 5 au fost intrerupte din cauza pandemiei COVID-19, motiv pentru care a fost lansata momentan doar prima parte a sezonului. Desi nu exista o data oficiala confirmata de Netflix, exista zvonuri ca pentru restul episoadelor din sezonul 5 vor incepe filmarile undeva la mijlocul lunii octombrie 2020, ceea ce inseamna ca vom putea viziona restul episoadelor, cel mai probabil in 2021.

Lucifer – sezonul 6?

Desi nu vom vedea pana in 2021 ultimele episoade din sezonul 5, se pare ca sezonul 5 nu va fi ultimul, urmand sa vedem si un sezon 6.

Voi ati urmarit acest serial? Ce parere aveti despre el? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

Update 08.10.2020: Tom Ellis a confirmat ca a fost finalizata productia partii a doua a sezonului 5 insa a mentionat ca nu vom putea viziona restul episoadelor anul acesta; Cel mai probabil, sezonul 5 va fi disponibil integral in primele luni ale anului 2021, desi sunt persoane care spera ca vom avea o surpriza de sarbatori, avand in vedere ca productia a fost finalizata;
Cat despre sezonul 6 (ultimul sezon), au inceput deja filmarile;

Update 30.03.2021: Partea a doua a sezonului 5 Lucifer va putea fi vizionata pe Netflix din 28 mai 2021, conform informatiilor publicate pe pagina oficiala Facebook Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

 1. Tom Ellis a confirmat ca a fost finalizata productia partii a doua a sezonului 5 insa a mentionat ca nu vom putea viziona restul episoadelor anul acesta; Cel mai probabil, sezonul 5 va fi disponibil integral in primele luni ale anului 2021, desi sunt persoane care spera ca vom avea o surpriza de sarbatori, avand in vedere ca productia a fost finalizata;
  Cat despre sezonul 6 (ultimul sezon), au inceput deja filmarile.

 2. Filmarile pentru sezonul 5 au fost intrerupte din cauza pandemiei COVID-19, motiv pentru care a fost lansata momentan doar prima parte a sezonului. Desi nu exista o data oficiala confirmata de Netflix, exista zvonuri ca pentru restul episoadelor din sezonul 5 vor incepe filmarile undeva la mijlocul lunii octombrie 2020, ceea ce inseamna ca vom putea viziona restul episoadelor, cel mai probabil in 2021.