Intalnire cu destinul – telenovela venezuelana Acasa
Acasa va difuza in curand telenovela venezuelana Intalnire cu destinul (Piel Salvaje – 2016), produsa de RCTV pentru Televen. Seria este bazata pe telenovelele La fiera (1979) si Pura sangre (1994) scrise de Julio César Mármol, José Ignacio Cabrujas and Salvador Garmendia. Noua versiune este adaptata de Martin Hahn.

Rezumat telenovela Intalnire cu destinul
Camila Espino este o tanara impulsiva care si-a petrecut copilaria pe strazi inainte de a ajunge la orfelinat ca adolescenta. Mai tarziu, se angajeaza la compania de cosmetice Mascarada, detinuta de Ezequiel Lopez Mendez. Acesta este in razboi de ani de zile cu Fausto Aragon de la Rosa, detinatorul companiei Capricho, o companie cosmetica rivala.

Camila se indragosteste de Maximiliano, fiul lui Ezequiel. Insa, iubirea lor va fi supusa unor teste din cauza razboiului dintre cele doua familii. In plus, pe masura ce continua cautarea mamei sale biologice, Camila incepe sa dezvaluie secretele celor doua familii puternice.

Rolul principal este interpretat de Irene Esser (Bolívar: Una lucha admirable – 2019). Vom vedea si actorii Rodrigo Brand (Prinde-l daca poti – 2020), Amanda Peter, Karinah G Frederico, Flávia Gleske (Iubire si minciuni – 2018), Estefanía López, Brittany Falardeau, Frank Gerrish, Maxwell Chase, Meghan Lewis, Katia Kieling, Luca Rodrigues, Julie Beiríz, Carlos Felipe Alvarez, Carlos Cruz si altii.

Intalnire cu destinul – telenovela venezuelana Acasa

Acasa difuzeaza telenovela Intalnire cu destinul din 19 iunie, cate doua episoade de la ora 13:00, de luni pana vineri. Productia va inlocui in grila Acasa o alta telenovela, Secretul meu.

Pe IMDb, productia a strans doar 14 recenzii avand nota 7.6
In Venezuela, telenovela a avut 120 de episoade difuzate pe Televen. Piesa de la inceput se numeste Vengo si este cantata de Bacanos.

Acasa difuzeaza in mare parte telenovele, seriale turcesti, seriale indiene dar si productii romanesti.
Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta productie in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU