Shakespeare si Hathaway: Detectivi particulari la TVR 1
Posturile de televiziune ale Societatii Romane de Televiziune au pregatit pentru telespectatori surprize cinematografice de exceptie. Aceste surprize vor incepe sa fie difuzate inca din luna ianuarie.

TVR 1 va difuza din 16 ianuarie exceptionalul serial politist Shakespeare & Hathaway: Private Investigators / Shakespeare si Hathaway: Detectivi particulari (2018) din 16 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 18.

Frank Hathaway (Mark Benton) este un fost politist care a renuntat la politie pentru a deveni detectiv. Frank este angajat de o coafeza pe nume Luella Shakeshpare (Jo Joyner) sa il urmareasca pe logodnicul sau pentru ca ea crede ca acesta o inseala. Luella l-a cunoscut pe logodnicul sau prin intermediul unui site de intalniri. Frank ii aduce Luellei dovada ca logodnicul o inseala insa aceasta nu poate sa anuleze nunta.

La scurt timp de la nunta, sotul Luellei este gasit mort intr-o camera de hotel. Luella este principalul suspect al crimei, toti cred ca ea l-a ucis pentru a ramane cu averea sa care era foarte mare. Detectivul Frank reuseste sa o scoata pe Luella de pe lista suspectilor si drept multumire ii scoate firma din pragul falimentului, platindu-i datoriile.

Pana la urma, Frank si Luella colaboreaza si gasesc vinovatul in cazul sotului. Datorita istetimii sale si pentru ca ii place foarte mult, Luella decide sa renunte la salonul de coafura si sa devina detectiv particular alaturi de Frank, pentru a rezolva viitoarele cazuri de crima din orasul Stratford upon Avon.

Shakespeare si Hathaway: Detectivi particulari la TVR 1

Serialul Shakespeare si Hathaway: Detectivi particulari este un produs marca BBC care s-a bucurat de un real succes atat in Marea Britanie cat si in alte tari, de exemplu in Germania. Serialul are 4 sezoane cu un total de 40 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 45 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Surprizele TVR 1 si TVR 2 nu se opresc aici, posturile vor difuza in luna ianuarie si alte seriale, productiile fiind cumparate de la firme celebre producatoare de continut de calitate cum ar fi BBC, VOA (Voice of America) si documentare de la DW.

Odata cu lansarea TVR Cultural, SRTV a achizitionat filme autohtone ce vor fi difuzate pe TVR Cultural si TVR 1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Am fi dorit foarte mult să vedem un serial, sau mai multe, din Coreea de Sud (de genul celor care au fost difuzate) ! Cred că aveau cea mai mare audiență…!