Haideti Tineri Titani/Thomas si Prietenii in august pe Cartoon Network si Boomerang.
Vara aceasta posturile TV Cartoon Network si Boomerang vor difuza unele din cele mai indragite seriale de desene animate de catre copii. In acest articol vom detalia cele mai interesante seriale de desene animate care vor fi difuzate pe posturile Cartoon Network si Boomerang.

Cartoon Network
In aceasta luna de vara, postul de televiziune Cartoon Network a pregatit un program special in care cei mici se pot distra impreuna cu eroii preferati.
Haideti, tineri Titani! Petrecere de Vara impreuna cu Tinerii Titani din 8 august, de luni pana vineri, incepand cu ora 11:25 si 14:10. In cadrul acestui program, fanii tinerilor Titani pot urmari cele mai interesante aventuri ale acestora. Cei 5 tineri Titani vor salva lumea de cei mai periculosi raufacatori. Serialul Tinerii Titani a fost facut intre anii 2003-2006, durata medie a unui episod este de 30 minute, iar pe IMDb serialul animat a obtinut nota 7,8.

Vacanta de vara cu Gumball din 22 august, de la ora 15:30. In cadrul acestui program cei mici vor urmari aventurile celor doi prieteni Gumball si Darwin. Cei doi locuiesc in orasul Elmore si au parte de cele mai amuzante aventuri. Serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball” a fost facut intre anii 2011-2019. Durata medie a unui episod este de 11 minute, iar pe IMDb a obtinut nota 8,3.

Haideti Tineri Titani/Thomas si Prietenii in august pe Cartoon Network si Boomerang.

Boomerang
In luna august, postul de televiziune Boomerang a pregatit episoade noi ale serialului Grizzy si Lemingii. Grizzy si Lemingii va fi difuzat in zilele de sambata si duminica, de la ora 14:00. Aventurile ursului Grizzy si a lemingilor au facut inconjurul lumii. Ursul Grizzy traieste in barlogul sau foarte elegant si modern echipat cu un fotoliu si o canapea. Toate bune si frumoase pentru Grizzy pana cand apar in viata lui lemingii, niste fiinte foarte nazdravane care nu stau locului deloc. Serialul animat „Grizzy si lemingii” are 235 de episoade cu o durata de 7 minute/episod. Acest serial a fost facut in anul 2016, iar Pe IMDb a obtinut nota 7.

Locomotiva Thomas si prietenii va fi difuzat de luni pana sambata. Toata luna august, postul Boomerang va difuza scurtmetraje cu aventurile celor mai simpatice locomotive din lume.

Posturile Cartoon Network si Boomerang apartin companiei Discovery Warner Bros. Cele doua canale difuzeaza desene animate si sunt prezente in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth precum: Vodafone, Digi, Orange, iNES, Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU