Program difuzare Singur acasa – Antena 1 – 2021
Cum ne dam seama ca a venit iarna chiar daca afara nu este zapada? Simplu, la TV se va difuza seria de filme Singur Acasa. Cum bine stim, in acest an seria Singur Acasa nu va mai fi difuzata de Pro TV asa cum s-a intamplat in anii precedenti, ci va fi difuzata de Antena 1. In acest articol vom detalia primele 3 filme din seria Singur Acasa, mentionand si programul de difuzare.

Home Alone / Singur Acasa (1990) – 4 decembrie, ora 20. Este iarna si familia McCallister pleca intr-o vacanta la Paris. Cu o seara inainte sa plece in vacanta, Kevin (Macaulay Culkin) si fratele lui Buzz (Devin Ratray) au un mic comflict la cina si atunci Kevin este trimis sa doarma intr-o camera la etajul 3. In dimineata plecarii, familia  McCallister uita de Kevin, acesta ramanand singur acasa. Kevin se distreaza singur o perioada, pana cand afla ca 2 hoti vor sa ii jefuiasca locuinta.

Harry (Joe Pesci) si Marv (Daniel Stern) sunt cei doi hoti care vor sa jefuiasca locuinta familiei McCallister. Singur Acasa a fost filmat in SUA, are o durata de o ora si 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Home Alone 2 / Singur Acasa 2: Pierdut in New York (1992) – 11 decembrie, ora 20. De data aceasta, Kevin (Macaulay Culkin) este uitat in New York, acesta se cazeaza intr-un hotel de 5 stele cu ajutorul tatalui sau. Din intamplare, Kevin se intalneste cu cei doi hoti, Harry si Marv (personaje interpretate de aceiasi actori Joe Pesci si Daniel Stern). De data aceasta, cei 2 hoti vor sa fure incasarile unui magazin de jucarii. Oare Kevin ii va opri si de aceasta data pe cei 2 hoti?

Singur Acasa: Pierdut in New York a fost filmat in New York, are o durata de 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Program difuzare Singur acasa – Antena 1 – 2021

Home Alone 3 / Singur Acasa 3 (1997) – 18 decembrie, ora 20. De data aceasta nu ii vom mai inalni pe cei 3 protagonisti din primele 2 filme. Patru hoti fura un cip top secret si pentru a pacali politia de frontiera, pitesc microcipul intr-o masinuta de jucarie cu telecomanda. Doamna Hass (Maria Seldes) se intoarce acasa dupa ce si-a vizitat fiica.

La aeroport, din greseala, doamna Hass si cei 4 hoti incurca bagajele iar masinuta ajunge in posesia ei. Doamna Hass il pune pe vecinul sau, un copil, Alex Pruitt (Alex D. Linz) sa ii curete aleea de zapada si ii ofera drept rasplata acea masinuta.

Filmul Singur Acasa 3 s-a filmat in Illinois, SUA, iar durata este de o ora si 42 de minute. Pe IMDb, filmul Singur Acasa 3 a obtinut nota 4,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU