Si Uite Asa… – sezonul 2 din iunie la HBO MAX

Si Uite Asa…(titlu original: And Just Like That…) este un serial care continua povestea din Totul Despre Sex, fenomenul cinematografic de succes care a incantat fanii intre 1998 si 2004. Totul Despre Sex este, de asemenea, o productie originala HBO, castigatoare a premiilor Emmy si Globurile de Aur, care urmareste un grup de patru prietene apropiate care isi cauta fericirea.

Si Uite Asa…le urmareste pe Carrie, Miranda si Charlotte pe drumul complicat al prieteniei, casniciei si carierei din perspectiva femeilor de 50 de ani. Viata se dovedeste mai complicata, iar provocarile mai dure decat in Totul Despre Sex, caci acum cele trei prietene nedespartite trebuie sa jongleze cu mai multe situatii decat in prima tinerete. Femeile se intalnesc acum cu evenimente neplacute, precum moartea unui apropiat, dar si cu surprize din partea copiilor sau cu provocarile tehnologiei si ale noilor prietenii infiripate.

Pe IMDb, serialul a primit nota 5,7, dar are o cota de popularitate foarte buna, de 164. Sezonul 2 al serialului va fi lansat pe HBO MAX la data de 22 iunie anul curent, iar fanii se intreaba cand va aparea sezonul 3. Iubitorii serialului Totul Despre Sex isi doresc ca Samantha, cea de-a patra prietena a grupului, sa revina si ea in noul sezon.

Si Uite Asa… – sezonul 2 din iunie la HBO MAX

Si Uite Asa… este un serial din genul comedie, drama si comedie despre sex. Primul sezon a fost lansat la data de 9 decembrie 2021 pe HBO MAX si cuprinde un numar de 10 episoade cu durata cuprinsa intre 37 si 44 minute. Serialul a obtinut premiul Authentic Representation din partea Ruderman Family Foundation Seal of Authentic Representation in anul 2022. In acelasi an, Si Uite Asa…a primit premiul IMDbPro Top 200 Most Popular TV Titles 2021-2022 din partea ReFrame.

Din distributie fac parte Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Kristin Davis (Charlotte York), Sara Ramirez (Che Diaz), Mario Cantone (Anthony Marentino) si multi altii.

Pe Sarah Jessica Parker am mai vazut-o si in Totul despre Sex, Totul despre Sex 2 (2010), Divorce (2016-2019). Actrita a castigat 2 premii Emmy, cumuland un total de 29 de premii pentru actorie. Cynthia Nixon a mai jucat si in James White (2015), Epoca de Aur (2022), A Quiet Passion (2016). Aceasta este castigatoarea a doua premii Emmy din totalul de 17 premii pentru actorie. Kristin Davis a mai jucat si in Bad Teacher (2014), Craciun cu Scantei (2006), Iluzii Mortale (2021). Kristin Davis detine un numar de 5 premii pentru actorie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.