The Witcher va continua cu sezonul 4

The Witcher (Vrajitorul) este un serial disponibil pe Netflix si creat de Lauren Schmidt Hissrich. Aceasta este scenarista si producatoare cunoscuta pentru filmele The Witcher: cosmarul lupului (producator, 2021), Viata la Casa Alba (scenarista, 2002-2006) si Daredevil (producator, 2016).

Serialul de fantezie, actiune, drama si aventura The Witcher se bazeaza pe seria de romane cu acelasi nume scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Polonezii au creat si ei un serial de televiziune bazat pe aceleasi romane, serial care se numeste The Hexer (Vrajitorul).

The Witcher a obtinut nota 8,1 pe platforma IMDb si are in prezent cota de popularitate 3, in crestere. Serialul fantasy a castigat 6 premii, dintre care mentionam: premiul BAFTA pentru machiaj si hair design, premiul BAFTA pentru efecte vizuale, speciale si grafice (ambele premii obtinute in anul 2022), premiul din partea BMI Film & TV Awards pentru coloana sonora a serialului in anul 2021, precum si alte premii.

The Witcher este Geralt of Rivia, un vanator de monstri care isi castiga existenta calatorind in diverse parti ale lumii, denumita generalist Continentul, pentru a ucide monstri in schimbul platii necesare subzistentei.

Pe parcursul misiunilor sale, descoperim ca uneori oamenii sunt mai perversi decat creaturile pe care le vaneaza Geralt. Monstrii sunt creaturi foarte diverse, iar pentru a-i elimina, vanatorul de monstri apeleaza la lupta, potiuni magice si strategii inteligente.

The Witcher va continua cu sezonul 4

Sezonul 1 al serialului a debutat la data de 20 decembrie 2019 pe Netflix si se bazeaza pe romanele din aceeasi serie Ultima Dorinta si Sabia Destinului. Sezonul 2 a fost lansat la data de 17 decembrie 2021 si se bazeaza pe romanul din serie cu numele Sangele Elfilor. In sezonul 4, care a fost confirmat deja de Netflix, rolul principal al lui Geralt de Rivia va fi preluat de Liam Hemsworth, fratele mai mic al nu mai putin celebrului Liam Hemsworth.

Din distributie fac parte actorii: Henry Cavill (Geralt de Rivia), Freya Allan (printesa Ciri), Anya Calotra (Yennefer, o vrajitoare foarte puternica). Actorul Henry Cavill a mai jucat si in Man of Steel (Clark Kent, 2013), Batman vs Superman: Zorii dreptatii (Clark Kent, 2016), Liga dreptatii (Superman, 2016), Misiune: Imposibila. Destinul (August Walker, 2018). Henry Cavill a castigat 3 premii pentru actorie din partea CinEuphoria Awards (2019), Razzie Awards (2017) si MTV Movie + TV Awards (2014).

Actrita Anya Chalotra (Yennefer) a mai jucat in Wanderlust (Jennifer, 2018), The ABC Murders (Lily, 2018) si este castigatoarea premiului Breakout Star in anul 2020, oferit de IMDb STARMeter Awards.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU