Cupa Mondiala la sarituri cu schiurile – pe TVR 2
Postul de televiziune TVR 2 va transmite de joi, 18 februarie, pana sambata, 20 februarie, 4 etape din sezonul Cupei Mondiale la sarituri cu schiurile. Aceste 4 etape se vor desfasura in Romania la Rasnov pe trambulina Valea Carbunarii.

In aceasta perioada se vor desfasura 2 etape in circuitul feminin, o etapa masculina si una pe echipe mixte. Proba pe echipe mixte la sarituri cu schiurile revine dupa ce o perioada foarte mare nu s-a mai desfasurat. Proba mixta se va desfasura si in cadrul Jocurilor Olimpice.

In tara noastra vor fi prezenti cei mai cunoscuti schiori iar anul acesta este al 2-lea an cand Romania organizeaza o etapa de Cupa Mondiala la masculin si a 7-a oara cand organizam o etapa de Cupa Mondiala la feminin. Aceste etape ale Cupei Mondiale la sarituri vor fi comentate de Sorin Hobana.

Printre saritorii care vor fi prezenti la aceste etape se numara Marita Kramer din Austria (nr 1 la feminin individual) si Halvor Egner Granerud din Norvegia (nr 1 la masculin) dar si alti saritori valorosi.

Cupa Mondiala la sarituri cu schiurile – pe TVR 2
Romania va avea si ea 2 reprezentanti, este vorba de Dana Haralambie si Daniel Andrei. Etapele se vor desfasura astfel:
Joi si Vineri de la ora 11:30 – etapele 1, 2 din circuitul feminin
Vineri la ora 15:15 – etapa masculina
Sambata de la ora 10:45 – competitia pe echipe mixte.

Din cauza restrictiilor cauzate de criza sanitara, aceasta competitie nu va putea avea spectatori prezenti, putand fi vizionata doar la TV.

Daca nu sunteti fani ai sportului, reamintim ca TVR 2 difuzeaza seriale precum Glasul Inimii, In apararea fiului, Hotel Imperial, Primaverii sau Strop si balonas. Pe TVR 1 putem viziona seriale precum Furtuna la palat, Arta crimei, Fantomele fiordului sau Toate panzele sus!.

Voi ce parere aveti despre difuzarea acestei competitii pe TVR 2? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.