Vodafone ofera dublu net si minute internationale
Intr-o oferta dedicata sarbatorilor de iarna, Vodafone ofera dublu net si minute internationale la activarea ofertei prepay exclusive din aplicatia MyVodafone.

In prezent, Vodafone are o oferta disponibila si la trecerea de la cartela prepay la abonament, optand pentru abonamentul RED cu net nelimitat vom beneficia de o reducere de la 14 euro pe luna la 10 euro pe luna. De asemenea, creditul ramas neutilizat pe cartela prepay, se poate folosi pentru achitarea facturii.

Acestea sunt optiunile Vodafone disponibile la cartela preplatita:

  • Oferta 5 – 5 euro (este valabila 28 de zile, 30.000 MB (+ bonus cadou 30.000 MB), 1000 de minute/SMS-uri nationale, dintre care 100 sunt minute internationale pe fix si mobil; minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Vodafone)
  • Oferta 6 – 6 euro (este valabila 28 de zile, 60.000 MB, 2000 de minute/SMS-uri nationale, dintre care 300 sunt minute internationale pe fix si mobil; minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Vodafone; trafic nelimitat pentru mesaje si apeluri video prin Facebook, WhatsApp si alte aplicatii)

 

  • Oferta 8 – 8 euro (este valabila 35 de zile, 80.000 MB, 2000 de minute/SMS-uri nationale, dintre care 1000 sunt minute internationale pe fix si mobil; minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Vodafone; trafic nelimitat pentru mesaje si apeluri video prin Facebook, WhatsApp si alte aplicatii)
  • Oferta 10 – 10 euro (este valabila 42 de zile, 100.000 MB, 2000 de minute/SMS-uri nationale, dintre care 1000 sunt minute internationale pe fix si mobil; minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Vodafone; trafic nelimitat pentru mesaje si apeluri video prin Facebook, WhatsApp si alte aplicatii)

Vodafone ofera dublu net si minute internationale

La abonamentele noi, incepand cu RED 14, Vodafone ofera pana la 100 de euro reducere la telefoane si 6 luni de abonament Netflix cadou.

De asemenea, daca devenim client Vodafone One (fix si mobil), vom beneficia de Netflix gratuit 1 an. Astfel, pentru a beneficia de aceasta oferta, este necesar sa devenim abonati Vodafone atat pentru servicii fixe cat si pentru servicii mobile. Oferta este valabila pana la 15 ianuarie 2021.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII