Sitcomul romanesc Oportunistii pe Prima TV
Postul de televiziune Prima TV va difuza incepand de astazi 18 septembrie, de la ora 19:15,  un nou sitcom romanesc numit Oportunistii.

Acest serial prezinta situatiile hazlii prin care trec 5 prieteni. Gasca de prieteni este compusa dintr-un regizor, o actrita, un patron, ginerele patronului si un var de la tara. Pe actrita o cheama Ema (interpretata de actrita Ramona Dumitrean). Ema este o actrita fara succes in cariera, care doreste foarte mult sa devina o actrita cunoscuta de toata lumea. Misiriantu (Sorin Misiriantu) este de profesie regizor si este cel care ii face rost actritei Ema de roluri mici in diverse piese neinsemnate si prost platite, din care regizorul ii percepe comision Emei.

Pe langa faptul ca Ema are probleme in cariera ei de actrita prost platita, ea se trezeste si cu varul ei de la tara Nelutu (Ioan Isaiu). Varul de la tara doreste cu orice pret sa se mute la oras sa inceapa o noua etapa a vietii sale, si unde poate sta la oras decat la vara, Ema. Nelutu este clasicul om de la tara  si se imprieteneste rapid la oras cu patronul Costica (Cristian Bogdan). Costica are o shaormerie de cartier si aceasta shaormerie va fi locul de intalnire al personajelor din serial.

Costica are un ginere din Moldova pe nume Stefy (Radu Largeanu), acesta s-a insurat cu fata lui Costica din interes pentru a pune mana pe actiunile shaormeriei. Stefy isi vede interesul, este ascultator fata de patronul Costica cat timp ii este bine.

Sitcomul romanesc Oportunistii pe Prima TV

Producatorii serialului si Prima tv au pregatit o surpriza pentru cei care vor urmari acest serial. Surpriza consta in faptul ca fiecare episod al acestui serial va avea cate o vedeta invitata sa isi joace propriul rol in serial. In primul episod, invitatul special va fi Dan Bittman, solistul trupei Holograf. El va interpreta propriul rol, acela de solist.

Scenariul serialului Oportunistii este scris de Ioan Isaiu si Sorin Misiriantu. Prima TV va difuza cate un episod din acest serial in fiecare zi de sambata, de la ora 19:15. Oportunistii a mai fost difuzat in trecut de postul Look Plus, premiera fiind difuzata pe 24 septembrie 2018. In mare parte povestea dintre cele 2 seriale este asemanatoare in procent de 70-80%. Acestea sunt cateva asemanari dintre cele doua seriale:

  • cel putin 2 actori au facut parte din ambele seriale, Ramona Dumitrean si Sorin Misiriantu
  • povestea serialului este asemanatoare pe alocuri, prezinta aventurile a cinci prieteni
  • si in serialul din 2018 erau invitate vedete in fiecare episod, printre invitatii de atunci: fotbalistul Danciulescu sau actorul Claudiu Bleont

Deosebiri dintre cele 2 seriale Oportunistii:

  • Distributia diferita
  •  in serialul Oportunistii din 2018 toate personajele lucrau in lumea show bizului sau visau sa lucreze in aceasta lume

Look Plus a difuzat un sezon cu 15 episoade intre 24  septembrie – 31  decembrie 2018. Daca voi cititorii descoperiti si alte asemanari sau deosebiri intre cele 2 seriale, asteptam comentariile voastre mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Bună. Am o altă deosebire. În serialul din 2018, majoritatea scenelor erau filmate în Chroma, iar înainte de sfârșitul episodului 2 cele 2 scene (cea cu biserica și cea cu pădurea) a fost filmată în studioul din Cluj unde se făcea câteva emisiuni (ex. Sănătate cu stil de la Prima TV).