Sony Xperia 5 Plus – specificatii, pret, data de lansare.
Cei de la Sony se pregatesc sa lanseze un nou smartphone, ce va face parte din portofoliul lor. Data de lansare nu a fost facuta oficial de catre Sony, zvonurile circuland pe internet. Acesta are o grosime de 8.1mm, ceea ce nu il face nici subtire, dar nici gros. Este construit din rame de aluminiu, iar pe spate este construit din sticla. Atat pe fata cat si pe spate este protejat sticla Corning Gorilla Glass 6.

Smartphone-ul celor de la Sony vine in doua variante. Una single SIM, iar cealalta hibrid dual SIM. Cea de-a doua varianta va da posibilitatea de a adauga doua cartele nano-SIM sau o cartela nano-SIM si un card microSD. Smartphone-ul este rezistent la apa si la praf; el putand sta la o adancime de pana la 1.5m, timp de 30 de minute.

Display-ul sau OLED masoara in diagonala 6.6inch, avand un raport ecran-corp de 84.5%. Rezolutia sa este de tip FullHD+, dispunand de 1080 x 2520 pixeli. Aspectul sau ratio este de 21:9, ceea ce il face sa fie mai lung in comparatie cu celelalte telefoane. Xperia 5 Plus dispune de 415ppi ( pixel per inch ).

Sony Xperia 5 Plus – specificatii, pret, data de lansare. La interior, acesta este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 855 ce este construit pe 7nm. Consumul sau de energie fiind unul foarte scazut. Cele opt nuclee ale procesorului sunt tactate la viteze diferite, in felul urmator:

  • 1x Kyro 485 tactat la 2.84GHz
  • 3x Kyro 485 tactate la 2.42GHz
  • 4x Kyro 485 tactate la 1.78GHz

Grafica este asigurata de placa video Adreno 640, iar ca sistem de operare, dispune de Android 10. Desigur ca peste acesta este instalata interfata UI a celor de la Sony.

Sony Xperia 5 Plus dispune de 128GB de memorie interna si 6GB de memorie RAM. Memoria interna poate sa fie marita prin intermediul unui card microSDXC. Din pacate, cardul de memorie poate sa fie adaugat doar la varianta cu slot hibrid dual-SIM.

Camera principala este alcatuita din patru senzori si un senzor telephoto. Senzorii camerei principale dispun de urmatoarele rezolutii:

  • 12MP – sencorul wide
  • 64MP – senzorul principal
  • 12MP – senzorul ultra-wide
  • 2MP – senzorul TOF 3D
  • Periscope camera cu senzor telephoto

Camera principala poate sa filmeze in rezolutie maxima 4K cu 24, 30 sau 60 de cadre pe secunda. Camera secundara este alcatuita dintr-un senzor de 8MP cu apertura de f/2.0.

Senzorul de amprenta este montat pe lateral, in locul butonului de pornire, iar bateria smartphone-ului are o capacitate maxima de 4.000mAh. In plus, ea dispune de incarcare rapida de 18W si de caracteristica USB Power Delivery.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.