Spotify lanseaza podcasturi video
Spotify lanseaza pe plan mondial podcasturi video pana acum 2 zile fiind doar in sistem audio. Aceasta optiune este disponibila atat pentru continutul premium cat si penru cel gratuit.

Continutul video poate rula in fundal in timp ce facem alt ceva, aceasta functie este valabila si pentru Youtube (doar ca pe Youtube functia este permisa doar celor care platesc abonamentul Premium). Pe Spotify putem schimba cu usurinta si fara probleme versiunea video cu cea audio.

Podcasturile video functioneaza atat pe desktop cat si in aplicatia mobila. Videoclipul nu va inlocui continutul audio, asta inseamna ca putem ori sa ascultam o piesa in sistem audio ori sa o descarcam si sa o ascultam avand si video. Pana acum 2 zile, pe Spotify o melodie era disponibila doar in sistem audio iar producatorii nu puteau sa ofere si videoclipul pieselor pe aceasta aplicatie. Momentan sunt disponibile doar cateva podcasturi: Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay sau The Rooster Teeth Podcast.

Platforma Spotify are trei tipuri de abonamente premium dupa cum urmeaza:

  • Individuale la 4,99 euro / luna – la acest abonament ai urmatoarele beneficii: asculti muzica fara anunturi, continutul poate fi redat si online, redare la cerere;
  • Duo la 6,49 euro / luna – ai urmatoarele beneficii: 2 conturi premium, fiecare poate fi folosit de un utilizator; Duo Mix este o lista de redare pentru doi actualizata in mod regulat cu muzica de care va bucurati amandoi. Muzica este fara anunturi, redare se poate face offline sau la cerere;
  • Family: 7,99 euro / luna si ai urmatoarele beneficii: pana la 6 conturi premium care pot fi folosite simultan. Family Mix ofera o lista de redare pentru familia ta actualizata periodic cu muzica pe placul familiei. Avem functii precum blocarea muzicii explicite iar muzica se poate asculta fara reclame;

Spotify lanseaza podcasturi video

Putem achita abonamentele Spotify folosind carduri de credit sau carduri de debit. Indiferent de metoda de plata aleasa primele 30 de zile sunt gratuite. Prin achizitia unui abonament Premium, pe langa beneficiile scrise mai sus putem folosi functia Connect pentru a rula Spotify in masina sau pe TV.

Aplicatia Spotify s-a lansat in 2008 in Suedia si este operat de firma Spotify AB. In 2009 s-a lansat in Regatul Unit iar in SUA in anul 2011. In acelasi an (2011), Spotify avea un milion de abonati platitori in Europa. Pe 5 Februarie 2020 Spotify a achizitionat blogul de sport si cultura pop si reteaua de podcasturi, The Ringer. In Romania Spotify s-a lansat in 2018.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.