TVR Sport si BBC Earth intra in grila Digi satelit
Ieri au fost adaugate doua noi posturi in grila de programe DigiTV satelit, TVR Sport si BBC Earth au fost ambele adaugate insa din pacate in format SD. Posturile au intrat pe urmatoarele frecvente:

  • BBC Earth – frecventa 11.958, pozitia 81, intre Travel Channel si National Geographic Wild
  • TVR Sport – frecventa 11.996, pozitia 12, dupa Pro Arena si inainte de TVR1 HD

Cele doua posturi sunt disponibile deja in grila digitala de cablu Digi insa TVR Sport este in format HD, din pacate pe satelit continua sa fie introduse posturi in format SD. Digi obisnuieste sa faca destul de rar modificari in grila DTH iar atunci cand sunt introduse posturi, de obicei intra in format Standard Definition, un format ce devine din ce in ce mai inutil avand in vedere diagonalele televizoarelor din ziua de azi.

Pentru cine nu stie deja, BBC Earth este unul dintre cele mai importante si interesante posturi de documentare din lume, televiziunea difuzeaza documentare despre natura si sustenabilitate. Postul a difuzat cateva dintre cele mai apreciate documentare despre natura din toate timpurile.

TVR Sport si BBC Earth intra in grila Digi satelit

TVR Sport este cea mai noua televiziune sportiva romaneasca si este detinuta de SRTV.
Reamintim ca Digi a informat CNA in una din ultimele sedinte ca va introduce toate posturile din lista must carry in grila platformei OTT Digi Online. Avand in vedere investitiile facute in ultima perioada in aceasta platforma, se pare ca pentru Digi aceasta platforma ar fi mai importanta decat televiziunea prin satelit.

Multi abonati Digi si-au exprimat interesul si pentru introducerea postului Film Mania atat pe cablu cat si pe satelit insa momentan operatorul nu a anuntat informatii despre o posibila introducere a acestui post in grila.

Voi ce parere aveti despre introducerea TVR Sport si BBC Earth in grila Digi DTH? Ati dori si alte posturi in grila? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • Un fel de HBO 1,2,3 sunt canalele Film Mania AMC si FilmCafe singura diferenta este ca pe ultimile 3 canale se dau si reclame pe HBO nu se da reclame.

      • Deocamdată nu sunt reclame pe HBO si Cinemax. La ce vechituri dau cu cateva premiere pe luna si reluări la greu de pe un canal pe altul sa nu va mire ca in anii următorii HBO si Cinemax sa fie in abonamnetul de bază (sigur la Digi România). Sunt niste mizerii…. sa fim serioși. Nu merita mai mult de 5 lei pe luna HBo maxpack si maxim 3 lei pe luna Sky.. cine le dă banii ăia sunt proști cu acte in regulă…. in afaceri nu este prost cine cere, este prost cine plătește 🥱