Tehnologia adevarata de spionaj a devenit extrem de avansata si noi putem doar sa ne gandim la ce folosesc spionii adevarati. Cu toate acestea, si pentru oamenii obisnuiti se pot gasi cateva instrumente din domeniu, unele dintre ele fiind niste spy camere, aparate micute care sunt ascunse si inregistreaza orice activitate se intampla in raza lor de actiune. In plus, acestea nici nu sunt prea scumpe, pretul lor aflandu-se undeva la egalitate cu un aparat electronic nou, fie el telefon sau tableta.
Ideea din spatele acestor spy camere spion este ca ele pot sa fie utilizate de oricine, oriunde. Sunt usor de cumparat, usor de montat si destul de avansate in ceea ce inseamna inregistrarea video si calitatea imaginii. Asadar, cu ajutorul lor poti sa supraveghezi fara probleme apartamentul si masina dar si sa verifici daca angajatii se poarta bine si in lipsa ta.
Cat de avansate sunt camerele spion
camera 2
Perioada in care camerele de supraveghere puteau sa inregistreze niste imagini de o calitate slaba si lipsita de sunet s-a dus de mult. Acum, aceste spy camere moderne sunt cu adevarat niste mici minuni ale tehnicii si ele pot sa filmeze si sa fotografieze la fel de bine sau chiar mai bine decat o fac aparatele montate la smartphone-uri si tableta. Asadar, cu o camera buna ai parte de rezolutii HD pentru video, chiar si de 1280 x 720 pixeli si chiar si cele mai slabe camere pot sa iti ofere o rezolutie VGA rezonabila, oricum comparabila cu ce ofera o camera web a unui laptop. Mai mult decat atat, majoritatea camerelor ascunse au si posibilitatea de a fotografia, iar pozele sunt oricum de o calitate mai buna in comparatie cu video-urile.
Avantajele lor nu se opresc insa doar aici. Unele spy camere mai moderne au chiar si night vision, ceea ce inseamna ca functioneaza la fel de bine si pe intuneric. O alta dotare comuna in cazul camerelor spion este existenta senzorului de miscare, acestea inregistrand doar cand se intampla ceva in jurul lor. Este o modalitate foarte buna de a salva din bateria camerei, care de cele mai multe ori tine intre 12 si 24 de ore in cazul aparatelor mari (montate in ceasuri de masa sau de perete, etc) si in jur de o ora, doua in cazul celor mici.
Majoritatea acestor spy camere sunt dotate si cu carduri microSD, pentru ca timpul de filmare sa poata creste considerabil. Pe un astfel de card de 32 GB se pot inregistra chiar si 45 de ore de filmare, fara ca imaginile sa fie sterse si inlocuite cu unele noi. In functie de aceste caracteristici, unele produse sunt mai ieftine, altele mai scumpe, contand si modul in care ele sunt ascunse, dar oricare ar fi situatia, sunt avantajoase si acceptabile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Uite o camera bine deghizata ****** Arata ca un alimentator banal dar e foarte desteapta. Hai sa vezi.

    Comentariu moderat – reclama nu este permisa.