Rezumat serial turcesc Iarta-ma / Beni Affet

Kanal D2 va difuza din 4 septembrie un nou serial turcesc. Serialul se numeste Beni Affet / Iarta-ma (2022-2018). Iarta-ma va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30.

Iarta-ma este un serial turcesc drama care s-a bucurat de un mare succes in tara de origine daca ne luam dupa numarul de sezoane si numarul de episoade difuzate timp de 7 ani. Serialul aduce in fata telespectatorilor intamplarile de viata a trei familii diferite, si arata ca omul va face orice pentru dragoste dar si pentru razbunare.

Osman Kozan (Nusret Senay) este un om de afaceri de succes dur, pentru a se imbogati Osman a ucis si a destramat o familie. Osman se impune atat in fata familiei dar si in fata angajatilor. El se muta alaturi de sotia si copiii sai din Ankara la Kayseri. Osman are trei copii: Cuneyt (Murat Danaci), Kemal (Mert Altinisik) si Yildiz (Zeynep Yasa), care sunt trei copii cu caractere diferite.

Kemal isi doreste sa se insoare cu Bahar (Gaye Turgut) insa Osman nu este de acord si il insoara pe Kemal cu alta femeie, Handan (Elif Sanli) pentru ca este la fel de bogata,si in plus Osman este partener de afaceri cu tatal lui Handan. Cuneyt este un baiat calm, care termina facultatea ajungand seful unei companii si care doreste sa se insoare cu Feride (Seyma Korkmaz) pe care o iubeste enorm insa Osman nu este de acord nici cu aceasta relatie.

Rezumat serial turcesc Iarta-ma / Beni Affet

Dupa un timp, in preajma familiei Kozan isi va face aparitia Eylul care doreste sa se razbune pe Osman, care i-a ucis tatal si l-a despartit de sora sa. Un alt personaj care doreste sa se razbune pe Osman este Tunc (Ozgun Coban) pe care Osman l-a pacalit.

Oare adevarata dragoste si dorinta de razbunare vor birui? Pentru a afla raspunsul urmariti serialul Iarta-ma.

Distributia serialului Iarta-ma este una interesanta. Actorul Murat Danaci a mai jucat in seriale ca Povestea Noastra, Fiicele doamnei Fazilet si altele. Mert Altinisik a jucat in seriale ca Pretul fericirii sau Meryem.

Cate episoade are serialul Iarta-ma / Beni Affet?

Iarta-ma este produs de Focus Film, compania care a produs serialul Dragoste si speranta. Iarta-ma are 8 sezoane si 1456 de episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute fara reclame.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Un scenariu oribil și durata filmului este peste măsură de lunga. Parca ar fi Tânăr și neliniștit , serial american care avea vreo 10.000 de episoade. Actorii au început la tinerețe și s-a sfârșit sierialul când erau bătrâni. Sa -l urmărească cine o vrea .

    • Posturile din Romania Happy, Acasa Kanal D 2 taie din episoadele originale. Pentru aceste canale un episod are durata de 60 de minute ( cu tot cu reclame ). In schimb Kanal D difuzeaza intreg episodul adica 90 de minute 2 ore cat are la turci un episod original

  2. Pe kanal D2 sunt reclame prea multe.Nu văn descurcați (financiar) dacă le-ați mai reduce. Spuneți că sunt 1456 episoade,la ce episod s-a ajuns cu difuzarea,pt că acum apare că ar fi episodul 104 ?!?!. Nu înteleg cum faceți numerotarea episoadelor,explicați-mi vă rog.

  3. Pe kanal D2 sunt reclame prea multe.Nu văn descurcați (financiar) dacă le-ați mai reduce. Spuneți că sunt 1456 episoade,la ce episod s-a ajuns cu difuzarea,pt că acum apare că ar fi episodul 104 ?!?!. Nu înteleg cum faceți numerotarea episoadelor,explicați-mi vă rog.