Virgin River: a fost confirmat sezonul 6

Serialul Virgin River, disponibil pe platforma de streaming Netflix, va continua cu cel de-al saselea sezon, care a fost confirmat in luna mai a anului 2023, chiar inainte de lansarea sezonului 5. Virgin River este o poveste bazata pe o serie de carti semnate de Robyn Carr si urmareste povestea unei tinere asistente medicale si moase. In cautarea unui nou inceput, aceasta paraseste Los Angeles si se angajeaza ca asistenta si moasa medicului din localitatea izolata Virgin River.

Episoadele au fost filmate in Vancouver, British Columbia, Canada, si dureaza aproximativ 45 de minute. Serialul este incadrat in genul drama romantica si a fost dezvoltat de Sue Tenney, care a mai produs cunoscutele seriale Vrajitoarea cea Buna, Cedar Cove, Al 7-lea Cer. Virgin River a primit nota 7,4 pe Imdb, iar cota de popularitate azi este de 424.

Din distributie fac parte actorii: Martin Henderson (Jack Sheridan, patronul barului local, cel care o sprijina pe Mel sa se integreze si sa cunoasca comunitatea locala si problemele acesteia), Tim Matheson (Dr. Vernon Mullins, un medic in varsta, care nu accepta, initial, ca are nevoie de o asistenta medicala), Alexandra Breckenridge (Melinda Monroe, o tanara asistenta si moasa competenta, cu un trecut dramatic), Anette O’Toole (Hope McCrea, primarul localitatii, extrem de implicata in viata comunitatii), Colin Lawrence (John Preacher Middleton, mana dreapta a lui Jack) si altii.

Virgin River: a fost confirmat sezonul 6

Virgin River a primit 5 premii si 2 nominalizari de la debut, astfel: Leo Awards in anii 2020 si 2022 pentru Cea mai buna editare fotografica intr-un serial dramatic, Leo Awards Best Lead Performance by a Male in a Dramatic Series in anul 2021 pentru actorul Colin Lawrence, dar si premiul ReFrame in 2021 si 2022 pentru Cele mai Populare 200 Seriale TV.

Actorul Martin Henderson a mai jucat in Anatomia lui Grey (Dr. Nathan Riggs), Ncunoscutii: pradatori in noapte (Mike), My life is Murder (Will Crowe), iar in 2004 a aparut in videoclipul Toxic (Britney Spears). Alexandra Breckenridge a mai jucat in serialele Acestia suntem noi (Sophie Larson), The Walking Dead: Invazia Zombi (Jessie Anderson), American Horror Story (2011-2013), Familia mea dementa (2005- 2018).

Actrita a fost recompensata cu 5 premii pentru calitatea prestatiei sale din Acestia suntem noi (2018), Adulti (2017), Dark (2015). Actorul Tim Matheson este cunoscut publicului pentru aparitiile sale in Viata la Casa Alba (1999- 2006), Inima lui Dixie (2011- 2015), Casa de Animale (1978). Pe Anette O’Toole o cunoastem din Superman III (1983), Reuniunea (2003), Smallville (2001- 2011) si multe alte filme si seriale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.