Program Jocuri Olimpice pe Eurosport si TVR
In acest material vom prezenta programul transmisiunilor sportive de la Jocurile Olimpice ce vor fi difuzate in Romania de Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport Play si de posturile  Societatii Romane de Radiodifuziune, adica TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR Moldova (acesta din urma este pentru romanii de peste Prut).

Jocurile Olimpice de Vara trebuiau sa se desfasoare anul trecut in Japonia insa, din cauza crizei sanitare au fost amanate cu un an. Se vor desfasura in perioada 23 iulie – 8 august.

Inotatorul Robert Glinta si canotoarea Madalina Beres vor purta drapelul Romaniei la ceremoniile de deschidere si inchidere a Jocurile Olimpice. Ceremonia de deschidere va avea loc pe 23 iulie, de la ora 14, ora Romaniei.

Posturile de televiziune TVR vor transmite peste 200 de ore si peste 30 de discipline sportive. TVR va avea comentatori sportivi ce vor comenta disciplinele sportive din studiourile din Bucuresti dar si de la fata locului din Japonia. In Japonia vor fi urmatorii comentatorii: Emil-Hossu Longin, Monica Bucur, Cristian Mandru si altii. De la Bucuresti vor comenta Sorin Hobana, Marian Olaianos, Narcis Selaru si altii.

Program Jocuri Olimpice pe Eurosport si TVR
Posturile TVR vor transmite urmatoarele discipline sportive de la Jocurile Olimpice:

TVR 1: Canotaj, atletism, inot, meciurile de fotbal ale Romaniei, handbal, baschet, tenis de masa, tir cu arcul, scrima.
TVR 2: Gimnastica, atletism si handbal.
TVR 3: Volei, baschet si altele.

Competitiile sportive se vor desfasura fara spectatori in 41 de orase din Japonia. Romania va participa la Jocurile Olimpice cu peste 100 de sportivi ce vor concura la peste 17 discipline sportive. Posturile TVR vor transmite pe perioada Jocurilor Olimpice o emisiune de tip jurnal unde vor fi prezentate toate evenimentele importante ale zilei din cadrul acestor competitii.

Posturile Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K si platforma Eurosport Play vor transmite toate disciplinile sportive. Reprezentantii posturilor Eurosport au anuntat ca vor infiinta posturi suplimentare Eurosport ce vor fi disponibile partenerilor in sistem pay-tv. Se vor infiinta nu mai putin de 7 posturi (Eurosport 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) si vor fi disponibile in tari precum Romania, Ungaria, Cehia si altele.

In tara noastra, aceste canale suplimentare vor fi disponibile la Vodafone. Vodafone a introdus pana acum in teste posturile Eurosport 3, 4, 5, 6 (pentru moment sunt la liber insa este posibil ca la un moment dat aceste canale sa fie codate si introduse in pachetul sport care costa 15 lei. In unele orase, acestea sunt disponibile pe frecventele cu Epic Drama si Antena Stars HD. Toate cele 7 posturi suplimentare Eurosport vor fi in format HD.
Olimpicii romani se vor vedea pe Eurosport 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • Au intrat toate posturile Eurosport in grila. Doar canalele E 7,8,9 se vad doar pe receptor si online. E 7,8,9 nu se vad pe tv-urile cu DVBC.

    • Gasesti pe prima pagina a site-ului nostru Media- Max un material despre posturile Eurosport 3-9 ce se gasesc la Vodafone pozitii in grila, daca la acest aspect te referi. Daca te referi pe ce posturi sunt transmise JO am scris si in material : TVR 1, TVR 2 TVR 3 Eurosport 1-9 Eurosport 4K si Eurosport Play.