Starea Natiei de vacanta la Prima TV
De luni, 2 august, postul de televiziune Prima TV va difuza o varianta de vacanta a emisiunii Starea Natiei. Emisiunea se numeste Starea Natiei de vacanta si va fi difuzata de luni pana joi de la ora 22:30.

Starea Natiei de vacanta va pastra aceeasi atitudine de satira de umor la adresa politicenilor si a deciziilor acestora insa nu va fi prezentata de Dragos Patraru ci de Stefania Circu. Actrita s-a alaturat echipei Starea Natiei acum 1 an, are 24 de ani si este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Bucuresti dar si a Facultatii Nationale de Arta Teatrala I.L. Caragiale. Stefania a jucat in filme si piese de teatru precum Mia isi rateaza razbunarea (2020) sau Negutatorul din Venetia (2019).

Stefania Circu va prezenta emisiunea Starea Natiei de vacanta timp de o luna. Din septembrie, la carma emisiunii Starea Natiei se va intoarce Dragos Patraru. Prezentatorul emisiunii a mentionat ca are incredere in Stefania si ca spera ca ea sa fie indragita de telespectatori. Dragos Patraru a mai spus ca ideea unei variante de vacanta a acestei emisiuni i-a venit dupa emisiunile consacrate din Statele Unite ale Americii, un exemplu fiind John Stuart la emisiunea The Daily Show care ii lasa locul la pupitrul emisiunii sale unui coleg.

Patraru a mai declarat ca a dorit sa puna in practica aceasta idee de mai mult timp insa nu a gasit partenerii care sa isi asume alaturi de el si colegii lui investitia in oameni tineri (referindu-se la televiziunile cu care Patraru si colegii lui au colaborat in trecut, Realitatea TV, TVR 1 sau Digi 24).

Starea Natiei de vacanta la Prima TV
Reamintim ca emisiunea Starea Natiei a mai suferit cateva schimbari prin februarie anul acesta si anume:

  • din martie, emisiunea se difuzeaza de la ora 22:30
  • au fost adaugate rubrici noi cum ar fi rubrica Talc Talk (rubrica de interviuri cu diversi invitati din multiple domenii)
  • din februarie  emisiunea Starea Natiei se filmeaza intr-un studio nou

Emisiunea Starea Natiei mai are si alte rubrici cum ar fi:

  • Ceasul Bun – se difuzeaza in fiecare marti
  • Vax Populi

Postul Prima TV apartine companiei Clever Media si se afla in grilele tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.