Nu-i nimeni ca mine – telenovele Pro Gold
Como tú no hay dos / Nu-i nimeni ca mine / No one like you (2020) este o telenovela mexicana ce va fi difuzata din 23 ianuarie, de la ora 20:00, de catre Pro Gold. Telenovela Nu-i nimeni ca mine va fi difuzata in premiera in Romania si va inlocui in grila Pro Gold o alta telenovela mexicana, Sa invingi durerea.

Aceasta productie a fost realizata de W Studios si Lemon Studios pentru Televisa. Nu-i nimeni ca mine este o adaptare a telenovelei chiliene Amores de Mercado (cu Ángela Contreras, Álvaro Rudolphy si Alejandra Fosalba) care a avut 105 episoade difuzate. Ultima adaptare a acestei telenovele a fost ¿Quién es quién? din 2015 cu 120 de episoade (cu Eugenio Siller, Danna Paola si Kimberly Dos Ramos).

Rezumat Nu-i nimeni ca mine
Tono (Adrian Uribe) este un tip obisnuit care traieste intr-un cartier obisnuit. Tono descopera cu surprindere ca in oras este un barbat care seamana cu el pe nume Ricardo. Ricardo (personaj interpretat tot de Adrian Uribe) este un barbat bogat care face un accident auto si isi pierde temporar memoria.

Vrand sa scape de saracie, Tono face schimb de identitate cu Ricardo fara ca acesta sa stie. Astfel, Tono scapa de saracie pentru o perioada pana cand lui Ricardo, aflat in cartierul sarac, incepe sa ii revina memoria.

Adrian Uribe (Overboard – 2018) interpreteaza rolurile principale si vom vedea inclusiv alti actori precum Claudia Martín (Cum m-am indragostit – 2017), Azela Robinson (Clanul lupilor – 2019, Legea iubirii – 2018, Un colt de rai – 2012), Estefanía Hinojosa, Ferdinando Valencia (Cameleonii – 2009), Aylín Mújica (Fara sani nu exista paradis – 2008), Gerardo Murguía (Lasa-ma sa zbor – 2017, Iubire tarzie – 2004) si altii.

Nu-i nimeni ca mine – premiera Pro Gold

Telenovela Nu-i nimeni ca mine are un sezon si 75 de episoade, fiecare episod avand durata de o ora fara reclame. Pe IMDb, Nu-i nimeni ca mine a obtinut nota 7,7 din 28 de recenzii.
Daca ati urmarit aceasta productie, ce parere v-a lasat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.