Google lucreaza intens pentru a remedia problema blocarii a browserului Chrome.

Site-urile moderne sunt mult mai complexe atat din punct de vedere a designe-ului cat si din punct de vedere al browserului. Ganditi-va ca un site web modern detine pe serverul web un cod complex ce trebuie rulat de catre browserul folosit. Daca acel site mai are si javascript, sarcina browserului devine mult mai complexa. Aceste lucruri duc de multe ori la blocarea sau ingreunarea functionalitatii browserului.

Tocmai din acest motiv Google incearca sa implementeze noi API-uri in Chrome pentru a putea monitoriza mai bine erorile si cauzele acestora. Tot prin aceste API-uri, fisierele de log sunt trimise dezvoltatorilor Google.  Un exemplu ar fi aplicatiile care au nevoie de un timp mai mare pentru executie. Aceste aplicatii nu se vor mai inchide fortat si Chrome va trimite date despre ele.

Logitech lansează un webcam 4K.

Retineti camerele VGA? Acele camera care apareau in premiera pe telefoanele mobile. Tot acele camere apareau montate deasupra monitorului pentru a face posibila conversatia video prin Yahoo Mesenger (din acea perioada). Era acestor camere s-a terminat. Logitech lanseaza deja prima camera web 4K. Pretul nu a aparut deocamdata pe internet insa nu va fi unul extrem de mare.

Fabrica Samsung unde s-au produs bateriile pentru Note 7 a luat foc.

Ironic sau amuzant, fabrica unde s-au produs bateriile pentru Samsung Galaxy Note 7 ( cele care explodau), a luat foc. Cauza incendiului nu se stie cu exactitate insa, din fericire nimeni nu a fost ranit. Partea amuzanta este ca din acea fabrica au iesit toate bateriile care aveau probleme.

Pretul iPhone 8 va pleca de la 1000 de dolari.

Conform publicatiilor Fast Company pretul iPhone 8 va pleca de la suma de 1000 de dolari. Chiar daca se stie deja ca pretul unui iPhone este unul destul de piperat, de aceasta data Apple si-a depasit recordul. Noul iPhone va veni cu o gramada de imbunatatiri, incepand de la ecran OLED pana senzori 3D.

Digi Mobil este pe primul loc la portarea numerelor din alte retele

Compania RCS & RDS a castigat destul de mult teren pe piata serviciilor de telefonie mobila reusind sa “fure” in anul 2016 un numar de434.972 de clienti de la alte companii de telefonie. Datorita preturilor mici si a contractelor nu foarte restrictive, DigiMobil a devenit un luptator destul de puternic in perimetrul telefoniei mobile. Din datele analizate de profit.ro reiese ca RDS a obtinut in anul 2016 un numar net de 406.597 de clienti.

Si Telekom Fix se lauda ca a obtinut 22.348 de portari iar in reteaua de telefonie mobila s-au portat un numar de 64.037 de clienti in anul precedent, fiind pe locul 2 la numarul de portari. Toate celelalte companii au iesit pe minus. Cu toate acestea se zvoneste ca Telekom va pleca din Romania si va ceda toti abonatii catre Orange si Digi Mobil. Mai multe detalii aici. Mai multe detalii despre asta gasiti aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII