Filmul Mandrie si prejudecata se vede la Focus Sat TV
Focus Sat TV va difuza in luna martie cateva filme interesante. Acestea sunt filme clasice care au fost bine primite atat de public cat si de critici.

Atonement / Remuscarea (2007) – 22 martie, ora 20. Filmul Remuscarea este facut dupa un roman scris de Ian McEwan. Filmul se concentreaza pe povestea a doi adolescenti si a unui copil minor care interpreteaza gresit ceea ce vede.

Briony Tallis (Saoirse Roman) este o tanara de 13 ani care o vede pe sora sa Cecilia Tallis (Keira Knightley) alaturi de un tanar, Robbie Turner (Janes McAvoy) la piscina familiei. Nu ar fi nimic neobisnuit daca tanarul nu ar fi baiatul servitoarei caruia parintii celor doua tinere i-ar fi platit cursurile facultatii pe care acesta ar fi absolvit-o alaturi de Cecilia.

Dupa ce ii vede pe cei doi la piscina, Briony gaseste o scrisoare anonima adresata surorii sale si crede ca acea scrisoare este scrisa de Robbie. Briony nu este de acord cu presupusa relatie dintre Cecilia si Robbie, care de fapt este doar in mintea tinerei de 13 ani.

Intr-o zi, verisoara celor doua surori, Lola (Temple Juno), este violata iar tanara Briony declara politiei ca cel care a comis fapta este Robbie, fapt care va soca pe toata lumea. Filmul Remuscarea are durata de doua ore si 3 minute, pe IMDb a primit nota 7,8.

Pride & Prejudice / Mandrie si prejudecata (2005) – 26 martie, ora 19:55. Filmul este facut dupa romanul scris de Jane Austen si este o poveste romantica, plina de neintelegeri. Actiunea filmului se petrece in Anglia secolului XVIII. Familia Bennet este o familie modesta, ei traiesc intr-o casa care nu este a lor. Sotii Bennet isi cresc cele cinci fete cu scopul de a gasi un sot bogat care sa poata sa ii ofere intregii familii un trai decent.

Filmul Mandrie si prejudecata se vede la Focus Sat TV

Langa casa familiei Bennet se instaleaza doi burlaci care inchiriaza o casa pentru a petrece vara. Acesti burlaci sunt domnii Bingley (Simon Woods) si domnul Darcy (Matthew Macfadyen), acesta din urma fiind un barbat ursuz si mandru. Doua fete ale familiei Bennet incep o relatie amoroasa cu cei doi domni.

Jane (Rosamund Pike) incepe o relatie cu domnul Bingley iar Elizabeth (Keira Knightley) se indragosteste de arogantul domn Darcy, care in prima faza nu ii raspunde la fel tinerei. Vazand ca este arogant si nu ii raspunde iubirii sale, tanara doreste sa se razbune pe el.

Mandrie si prejudecata are durata de doua ore si 9 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Le combat Ordinaire / Lucruri Pretioase (2015) – 29 martie, ora 20:20. Filmul spune povestea unui fotograf de razboi pe nume Marco (Nicolas Duvauchelle) care este satul de facut poze de razboi si doreste sa se retraga intr-un loc linistit pentru a fotografia altceva. Insa faptul ca trebuie sa isi schimbe modul de viata il sperie pe Marco.

Filmul Lucruri pretioase are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.  Aceste filme vor fi disponibile si in biblioteca video disponibila in aplicatia Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.