Test baterie Chuwi Ubook Pro

Test baterie Chuwi Ubook Pro – In zilele noastre, mediul de lucru este din ce in ce mai complex atat pentru angajati cat si pentru studenti. Autonomia bateriei reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pentru productivitate. Recent, Chuwi a lansat o tableta 2 in 1 Ubook Pro pe Indiegogo. Echipat cu un procesor Intel Core M3-8100Y si un ecran 12.3″ ratio 3:2, este sustinut pe Indiegogo de peste 450 utilizatori, numarul fiind in crestere.

Chuwi a publicat si ultimul test privind autonomia bateriei pentru Ubook Pro. In continuare vom detalia performantele acestui dispozitiv in ceea ce priveste bateria. Testele au fost facute avand 50% luminozitate ecran, wifi conectat, default balance.

Office
Primul test simuleaza utilizarea la birou, bazat pe navigare web si documente office. Avand in vedere ca majoritatea utilizatorilor Ubook Pro sunt studenti sau angajati la birou, acest segment de test este cel mai relevant. Conform testelor efectuate, 30 de minute de navigare web consuma 7% din baterie iar 30 de minute de editare a documentelor consuma 5%, rezultand ca dispozitivul are performante ale bateriei superlative pentru aceste operatiuni.

Test baterie Chuwi Ubook Pro 1

Entertainment/Media
In cadrul acestui test, prima verificare reprezinta muzica online, Ubook Pro consuma 13% din autonomia bateriei ascultand muzica timp de 45 de minute. Urmatorul test reprezinta redarea video 4k, redarea continutului 4k consuma destul de multe resurse. Ubook Pro are un procesor Intel low-power echipat cu placa GPU UHD Graphics 615, 900 MHz. Redarea continutului 4k se face intr-un mod eficient si rapid. Ubook Pro consuma doar 20% baterie in timpul redarii video 4k timp de 45 de minute, ceea ce inseamna aproximativ 4 ore de continut 4k pentru fiecare incarcare.

In sectorul gaming, procesorul Intel Core M3-8100Y este foarte puternic si ofera fluenta pentru jocuri precum League of Legends. Consumul bateriei este redus chiar si pentru jocuri, aproximativ 22% pentru aproximativ jumatate de ora. Putem vedea detalii in privinta destului de autonomie al bateriei in acest videoclip.

Test baterie Chuwi Ubook Pro 2

Test baterie Chuwi Ubook Pro

Dupa testele efectuate mai sus, Ubook Pro inca avea 33% baterie ramasa. Conform testelor de autonomie, Ubook pro poate rezista 10 ore de utilizare a documentelor office sau navigare web timp de 7 ore pentru fiecare incarcare. Evident, bateria de 38Wh este suficient de puternica pentru a sustine task-urile zilnice pe care le efectuam cu ajutorul dispozitivului Chuwi Ubook Pro. In plus, Ubook Pro suporta PD quick charging cu ajutorul caruia putem incarca dispozitivul rapid.

Tableta este foarte subtire avand un design elegant si cantareste doar 780g, putand fi transportata cu usurinta oriunde. Avem disponibile urmatoarele porturi: 2xUSB-A, 1xUSB-C, 1xjack 3.5mm si 1xmicro HDMI. UBook Pro ruleaza Windows 10 Home.

Optimizarea bateriei a procesorului Core M3-8100Y, design-ul fara ventilator si anumite configuratii hardware fac din acest dispozitiv o tableta 2 in 1 eficienta si avantajoasa in raport calitate – pret. Gasim aici toate detaliile privind tableta 2 in 1 Chuwi Ubook Pro. Daca aveti neclaritati, lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.