Super TV2 – disponibil regional in grila Digi
Televiziunea maghiara Super TV2 a fost introdusa ieri in grila digitala de cablu RCS & RDS insa doar in anumite judete (cele care au grila maghiara, dar nu in toate aceste zone).

Pana in prezent, am avut confirmari privind introducerea Super TV2 in judete precum Maramures, Brasov, Harghita, Covasna si Bihor.

Super TV2 este detinut de TV2 Media si a fost lansat in 2012 si difuzeaza seriale, reality show-uri sau concursuri. Continutul Super TV2 se poate viziona si online pe platforma TV2 Play.

Super TV2 este disponibil si in grila de cablu Vodafone (din aprilie 2020) iar in ceea ce priveste operatorii DTH, se poate vedea la Focus Sat.

Super TV2 – disponibil regional in grila Digi

O alta modificare efectuata in grila Digi este ca in zonele in care era dublura TV2 a fost introdus TV2 Chef (fostul Lichi TV). Tot zilele trecute, News Romania a fost eliminat din grila digitala de cablu RCS & RDS dupa ce Consiliul National al Audiovizualului nu a mai prelungit valabilitatea licentei.

TV2 Chef este un post maghiar cu specific gastronomic iar noua denumire a fost data in septembrie 2020.

Digi – crestere semnificativa in al doilea trimestru al anului 2022

Printr-un comunicat remis catre media-max.ro, Digi a anuntat o crestere semnificativa a numarului de abonati si a veniturilor din trimestrul doi al anului 2022. Numarul abonatilor de telefonie mobila a ajuns la 4.5 milioane, crescand cu 15.8% si mentinandu-si pozitia de lider la portari. Abonamentele de internet fix au crescut la 4 milioane iar serviciile de televiziune prin cablu au ajuns la 5.3 milioane.

Operatorul a inregistrat cresteri semnificative inclusiv in Italia si Spania, ajungand la majorarea veniturilor cu 19.1% la nivel de grup.

Grupul Digi isi mentine trendul ascendent atat in ceea ce priveste numarul abonatilor dar si ca venituri, in Romania, Italia si Spania.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari facute de Digi?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

   • Aceste modificări sau făcut, și pe satelit?Sau pe satelit au rămas în continuare posturile Mozi+, Prime tv și ca noutate au introdus Supertv2, Tv2 Séf?În pachetul Maghiar pe satelit la Digi mai e disponibil postul Viasat3 sau au eliminat și de acolo atunci când au eliminat și de pe cablu?Întreb deoarece pe satelit diferă lista cu posturi în limba maghiară față de ce oferă Digi pe cablu. Acolo au în plus M1HD, M2 HD, Duna HD, Rtl Klub HD, Tv2 HD,Digi World Hu HD ,Muzsika tv ,Duna World

     • Viasat3 mai e disponibil în pachetul Maghiar? Ai posibilitatea de a afla din surse sigure dacă Viasat3, Mozi +, Prime tv ar fi disponibile în continuare în pachetul Maghiar. Dacă au îmbunătățit pachetul și cu posturile Supertv2, și Tv2 Séf.

 1. Digi să introducă un pachet cu extra opțiuni pt.posturile maghiare interesante .Au scos Mozi+ și Prime care erau cât de cât bune și au băgat niște posturi neinteresante.Opțiunea audio în l.maghiară au anulat.o pe CBS și TLC , la tlc am așteptat o săptămână să avem barem subtitrare.

 2. Degeaba au multe canale maghiare în grilă dacă nici măcar unu sau două canale TV nu le au în format HD. În plus de asta când au de gând să introducă programe noi HD și 4K UHD

 3. De ce nu se traduc aceste canale maghiare, avem destui unguri în tara care știu limba să traducă și să între toate la nivel național. Unele canale ar rupe în audiente pro și antena, ma refer la film +, mozi +, etc.

  • Traducerea o fac posturile tv nu furnizorul de cablu. Iar posturile unguresti nu au nici un interes sa faca traducerea in ro. Poate Duna tv sa castige daca ar intra in must carry exact ca in cazul TV5 Europe.

 4. Deci , în detaliu , modificările regionale la Digi sunt următoarele:
  Super TV2 a înlocuit Prime
  TV2 Sef a înlocuit dublura TV2 care apăruse în locul canalului Mozi+ , deci TV2 Sef a înlocuit Mozi+