Marion: serial de investigatie francez – la DIVA
Postul de televiziune Diva va difuza un nou serial interesant de investigatii, devenind astfel casa filmelor si serialelor politiste frantuzesti. Dupa ce reprezentantii postului au anuntat ca in luna februarie seara de miercuri este dedicata filmelor politiste frantuzesti, din 2 februarie se va difuza si serialul Marion (2021). Serialul va fi difuzat in fiecare seara de joi, de la ora 21, cate doua episoade.

Marion este realizat dupa romanele Comissaire Marion scrise de Danielle Thiery, prima femeie comisar de poltie din Paris. In 1976, autoarea romanelor politiste a ajuns comisar sef iar Danielle Thiery a scris nu mai putin de 15 romane intre anii 1996-2022.

Serialul Marion spune povestea lui Marion Edwige (Louise Monot) care soseste in Paris alaturi de fiica sa Nina (Sarah Pachoud), pe care a adoptat-o. Eroina serialului a fost repartizata sa lucreze la sectia de politie de la Gara de Nord din Paris, ea locuind in Lyon. Mariot va avea o perioada dificila atat la serviciu cat si acasa in incercarea de a-i oferi fiicei sale o crestere si o educatie cat mai bune.

Nina este o adolescenta mai rebela cu un iubit pe care Marion nu il accepta. Pe iubitul Ninei il cheama Victor iar la un moment dat va disparea fara urma. Se spune ca Gara de Nord din Paris ar fi cea mai aglomerata gara feroviara din Europa. Arhitectura Garii de Nord din Paris a inspirat constructia statiei feroviare din Bucuresti.

La noul loc de munca al lui Mariot, ea si colegii sai vor investiga cele mai complicate si diverse cazuri de rapiri, disparitii, inundatii si mumii. Toate aceste cazuri au fost supranumite de presa franceza potopul secolului.

Marion: serial de investigatie francez – la DIVA

Serialul Marion are un sezon format din 6 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de 45 de minute fara reclame. Pe IMDb a obtinut nota 5,7. Nu au fost anuntate inca informatii despre reinnoirea serialului cu sezonul 2.

Diva apartine companiei NBC Universal si are licenta tematica – filme si seriale. In luna februarie, telespectatorii postului Diva pot urmari si continuarea altor seriale la fel de interesante, cum ar fi: Camera de garda sezonul 8 (din 14 februarie, in fiecare seara de marti, de la ora 21), Durere si vindecare (de luni pana vineri, de la ora 17:50) sau Astrid si Raphaelle sezonul 3 (in fiecare seara de luni, de la ora 21).

Diva se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.