Smart AppLock – O noua varianta de a-ti securiza telefonul

Smart AppLock este o aplicatie pentru Android care nu necesita neaparat drepturi root si are ca scop protejarea anumitor aplicatii cu parola sau desen de deblocare. La fel ca oricare aplicatie care se respecta, si aceasta se imparte in versiunea gratuita si versiunea premium. Bineinteles ca variant gratuita contine reclame.

Chiar si asa, aplicatia nu detine foarte multe reclame si nu sunt pozitionate in locuri care sa enerveze, lucru care nu face decat sa ne bucure.

 

AppLock mai are in plus cateva optiuni fata de aplicatiile care au acelasi scop. Aceasta poate fi setata ca atunci cand accesezi o aplicatie, aceasta sa afiseze eroarea “aplicatia a incetat sa functioneze”.

Aceasta functie este foarte utila in unele situatii. De exemplu, un prieten iti cere telefonul dar nu i-l poti da fiindca nu vrei sa-ti citeasca mesajele, dar nici nu-l poti refuza. Ei bine, poti seta ca aplicatia “mesagerie” sa nu functioneze.

Aplicatia este usoara pentru sistem, nu consuma multe resurse si nu descarca bateria rapid.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Salut, am instalat applock pe un allview E4, lucreaza bine pe aplicatiile alese, le blocheaza, dar dupa un timp se dezactiveaza singur, iar in in setari – accesibilitate apare dezactivat si clar nu mai lucreaza, oare de ce? Multumesc scrie-mi te rog pe mail o solutie, ceva

    • Salut,

      Verifica prin setari sa nu ai vreo problema cu setarile de optimizare a bateriei. Stiu ca aceasta setare este responsabila cu inchiderea aplicatiilor dupa o perioada de timp.

      Aplicatia nu ofera acces fara parola decat daca este inchisa sau dezactivata.