Supernanny revine la Prima TV cu Oana Cuesdeanu
Prima TV a anuntat ca va reintroduce in grila de programe emisiunea Supernanny, cu Oana Cuesdeanu.

Emisiunea va avea acelasi format care a consacrat-o, timp de o saptamana un expert in parenting va vizita familia care are un copil sau mai multi copii neascultatori. Expertul va urmari cateva zile comportamentul copilului / copiilor dar si comportamentul parintilor fata de acestia, dupa aceea va oferi parintilor solutii de imbunatatire a relatiilor cu copiii.

Oana Cuesdeanu este de profesie pshiolog, are o experenta de 16 ani in aceasta meserie. Noua Supernanny are o abilitate extraordinara de a relationa cu fiecare om in parte si si-a educat rabdarea de a intelege de ce inainte sa isi spuna parerea. Oana este pasionata in a aseza cuvintele in asa fel incat acele cuvinte sa aiba sens pentru a aduce schimbarea.

Oana Cuesdeanu este psihoterapeut formata in psihoterapie pozitiva si transculturala. Este mama a doua fiice curajoase care o inspira. Noua supernanny este pasionata de calatorii si gatit, aceste pasiuni le face alaturi de familia sa. Ea a declarat ca invitatia facuta de Prima TV a fost o surpriza si o oportunitate de a implementa un stil de educatie bazat pe principiul autoajutorarii la care parintele este parte activa in procesul schimbarii. Astfel, parintele va intelege ce metoda va utiliza aici si acum, dar si ce metode poate implementa pe termen lung.

Supernanny revine la Prima TV cu Oana Cuesdeanu

Gazda emisiunii a mai declarat ca superputerile pe care le detine supernanny sunt conectate de valori ardelenesti, rabdarea si calmul, pe care le va folosi ca ingrediente speciale.

Emisiunea Supernanny este un format international adus in tara noastra de Prima TV in anul 2005. Ultimul sezon al emisiunii a fost prezent in grila postului din 20 martie 2021. Supernanny a fost prezentata atunci de Urania Cremene, experta in parenting.

Inca nu se stie data la care va intra in grila noul sezon insa inscrierile au inceput inca de la finele lunii aprilie. De-a lungul timpului, Supernanny a inregistrat audiente excelente.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII