Huawei P40 si P40 Pro vin cu cinci camere si specificatii pe masura.

Urmatoarele smartphone-uri din seria P de la Huawei, urmeaza sa apara in martie anul viitor, acestea venind sub numele de Huawei P40 si P40 Pro. Recent niste informatii au iesit la iveala, acestea dezvaluind faptul ca P40 Pro va veni cu cinci camere amplasate pe spatele acestuia.  Camera principala va avea o rezolutie de 64MP, urmata de o camera ultra-wide de 20MP si una periscopica de 12MP, avand un zoom de 10. Pe langa acestea va fi amplasata si o camera macro dar si un senzor 3D ToF.

Cele cinci camere urmeaza sa fie amplasate rectangular pe spatele telefonului. Totodata, acesta va avea un display ce va masura in diagonala 6.57 inch. Display-ul OLED va avea o rezolutie de 1440×3040 de pixeli si va avea protectie Corning Gorilla Glass. De asemenea, acesta va beneficia de un notch in partea de sus, pe mijlocul ecranului.

Huawei P40 si P40 Pro vin cu cinci camere si specificatii pe masura.
P40 Pro va veni intr-o singura culoare, mai exact, pe negru. Scanner-ul de amprente va fi integrat in ecran, iar smartphone-ul va suporta Quick Charging. Vine cu Android 10 si cu slot dual-SIM, unul dintre acestea fiind un slot hibrid (se poate introduce un card micro-SD).

La interior va beneficia de un procesor HiSillicon Kirin 990 5G cu opt nuclee. Patru dintre acestea fiind tactate la 1.95GHz, doua la 2.86GHz si celelalte doua la 2.36GHz. Va veni pe o arhitectura de 64 bit cu 8GB de RAM. Memoria interna este de 128GB, fiind marita cu pana la 256GB prin card micro-SD. Bateria este pe masura acestuia, ea avand o capacitate de 5.500mAh.

Celalalt telefon din serie, Huawei P40 vine cu display OLED cu rezolutie FullHD+. Marimea acestuia fiind de 6.2 inch. In plus, si acesta va avea un sezor de amprenta integrat in display.

Camerele vor fi produse de catre cei de la Leica, Huawei colaborand cu ei si in trecut. Senzorul principal avand o rezolutie de 64MP, fiind urmata de o camera periscop cu zoom de 10, rezolutia acesteia fiind de 16MP. Pe langa acestea, P40 va mai beneficia de inca trei camere. Una wide, una macro si un senzor 3D ToF. In total fiind cinci camere.

La interior, P40 va veni cu acelasi procesor de pe P40 Pro. In ceea ce priveste partea de incarcare, smartphone-ul vine  cu modul Quick Charge si cu o baterie de 5.500mAh. Ca si sistem de operare, acesta va veni tot cu Android 10, ca si pe P40 Pro.

Ca si incheiere, datorita conflictelor dintre Huawei si SUA, nu ne asteptam ca acestia sa ofere servicii si aplicatii Google preinstalate.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Fiecare senzor al camerei are scopul sau, Xiaomi a lansat primul telefon cu 5 camere, Xiaomi Mi CC9 Pro, desi in cazul acelui model senzorul principal este de 108 MP.