Craig si Dumbrava: Captureaza steagul – Cartoon Network
In acest articol vom continua recomandarile pentru luna februarie, de data aceasta vom face recomandari pentru cei mici, vom detalia surprizele pregatite de posturile Cartoon Network si Boomerang.

Cartoon Network
Craig si Dumbrava – episod special difuzat pe 7 februarie, de la ora 14:40. Episodul special al serialului Craig si Dumbrava se numeste Captureaza steagul si va fi impartit in 5 parti. Episodul va marca sfarsitul sezonului 3 al serialului.

La Copacul Harjoana apar situatii misterioase pe care Craig va incerca sa le rezolve. Dupa acest episod special, Cartoon Network va difuza episoade din sezoanele trecute in fiecare zi, de la ora 14:40, incepand din 7 februarie.

Serialul Craig si Dumbrava are 5 sezoane cu un total de 125 episoade, fiecare episod are durata de 30 minute. Pe IMDb serialul a obtinut nota 7,1.

Insula Monstrilor. Serialul va fi redifuzat din 12 februarie, in fiecare zi de sambata si duminica, in intervalul 11:50-14:10. Daca va place sa va petreceti timpul alaturi de personajele din acest serial, atunci bucurati-va de aceasta serie de episoade.

In aceasta serie, copiii telespectatori vor vedea prin cate aventuri trec personajele principale. Intr-un episod, Doctor Knutt nu va mai dori sa fie malefic. Oare ce va face? Dean Jan si Knutt fac un antrenament intens iar acest antrenament il schimba total.

Serialul Insula monstrilor a inceput sa fie difuzat pe Cartoon Network in 20 august 2021.

Craig si Dumbrava: Captureaza steagul – Cartoon Network

Boomerang
Postul Boomerang va continua sa difuzeze episoade aniversare cu doi dintre cei mai simpatici eroi, Tom si Jerry. Dupa cum se stie, Boomerang a inceput din 17 ianuarie sa difuzeze episoade cu Tom si Jerry, in fiecare zi, de la ora 17. Copiii vor viziona episoade din Tom si Jerry Show iar in fiecare weekend cei mici vor urmari filme cu Tom si Jerry tot de la ora 17.

Filmele si episoadele cu Tom si Jerry vor fi difuzate pe Boomerang pana pe 27 februarie. Cartoon Network si Boomerang apartin companiei Warner Network si sunt dedicate copiilor cu varste intre 6-12 ani (Cartoon Network) si 4-7 ani (Boomerang).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII