Digi doreste furnizarea serviciilor in Portugalia
Grupul Digi intentioneaza sa intre pe piata serviciilor de telecomunicatii din Portugalia, participand la licitatia 5G, alaturi de un alt operator important care doreste sa inceapa operatiunile in Portugalia si anume Nowo (detinut de MasMovil).

Atat Digi cat si Nowo ar urma sa functioneze in Portugalia ca operatori MVNO, asa cum Digi procedeaza deja in alte tari precum Italia sau Spania. Operatorul Digi s-a inscris in procesul concurential pentru banda 1.800 MHz, la care participa si operatorul Nowo.

In Portugalia, licitatia pentru frecventele 4G si 5G dureaza inca de la finalul anului trecut, aflandu-se inca in desfasurare.

Digi doreste furnizarea serviciilor in Portugalia

In Romania, Digi ofera deja servicii 5G iar in Ungaria au iesit din cursa pentru frecventele 5G, fiind in curs de vanzare a operatiunilor, ce vor fi preluate de operatorul 4ig.

Scoala de media Digi 24

Anul acesta, Digi a organizat prima editie Scoala de media Digi 24, deschiderea oficiala fiind ieri. Din 300 de persoane inscrise au fost selectate 30 de tineri care doresc sa inceapa o cariera in jurnalism. Inscrierea s-a putut face si pentru persoane care nu au studii in domeniu, criteriul esential fiind acela de a fi pasionate de acest domeniu.

In urmatoarele 3 luni, cei 30 de participanti se vor pregati alaturi de jurnalisti experimentati. In zilele de marti, miercuri si joi intre 09:00 – 16:00, studentii vor trebui sa participe la curs urmand sa fie pregatiti de angajati din redactiile Digi 24 si Digi FM, scopul final fiind ca la sfarsitul celor trei luni participantii sa aiba o experienta reala in jurnalism.

Persoanele selectate in cadrul Scolii de media Digi 24 vor lucra cot la cot cu angajatii Digi, vor realiza stiri si vor face filmari, fiind ghidati de mentorii lor.

Aceste stagii de pregatire, indiferent de domeniu, sunt vitale formarii unor profesionisti, experienta practica dobandita in cadrul programelor de mentorat fiind cea mai buna metoda de a avea specialisti in domeniu, in special intr-un domeniu care poate influenta decizii importante, asa cum este jurnalismul.

Update 28.10.2021: Digi a castigat frecventele in urma licitatiei 5G din Portugalia;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Daca s-au gandit la Portugalia (10,2 milioane locuitori) DE CE ? Dumnezeu nu se gandesc si la Grecia (10,72 milioane locuitori) unde cei trei „jucatori” prezenti pe piata locala au facut ceea ce se poate numi „acordul barosanilor” si unde cel mai ieftin abonament mobil cu 500MB/luna si 200 minute incluse (nu este o greseala) costa 15,17 euro. In plus turismul dar si imigratia in Grecia sunt clar superioare Portugaliei ??? Poate ar putea sa-i informeze cineva pe cei de la Digi…
    La 5-7-9 euro/luna cu internet si minute ambele nelimitate ar prelua pe loc jumatate din piata.