ZTE Blade V20 – specificatii, pret, zvonuri, data de lansare.
ZTE Blade V20 nu a fost anuntat ofical de catre compania chinezeasca. Totusi, o multime de zvonuri cu privire la lansarea sa circula pe internet, de ceva vreme. Smartphone-ul va dispune de suport dual SIM, ca majoritatea smartphone-urilor, pentru cartele Nano-SIM.

Acesta dispune de display IPS, ce masoara in diagonala 6.1 inch. Rezolutia smartphone-ului este una HD, cu 720 x 1560 de pixeli. Aspectul sau ratio este de 19.5:9, iar densitatea pixelilor este destul de mica. Ea fiind de 282ppi ( pixel per inch ). In partea de sus a display-ului este un notch sub forma unei picaturi de apa. Cu toate ca dispune de margini foarte subtiri, cea din partea de jos este destul de groasa. Ea putand sa fie micsorata.

Sistemul sau de operare este Android 9.0 Pie si vine preinstalat cu UI-ul companiei, MiFavor 9.0. Nu se stie momentan daca ZTE Blade V20 o sa primeasca update la Android 10. Totusi, acest lucru este foarte posibil.

ZTE Blade V20 – specificatii, pret, zvonuri, data de lansare.
La interior, acesta dispune de un procesor cu opt nuclee, tactate la 2.0GHz. Modelul procesorului nu este disponibil, pentru moment. Telefonul vine intr-o singura varianta de memorie, cu 64GB interni si cu 4GB de memorie RAM. Lucru bun este faptul ca smartphone-ul dispune de slot pentru card microSDXC.

Camerele. Cea secundara dispune de un singur senzor cu rezolutie de 5MP si de blit LED. Pe spate, telefonul dispune de o camera principala formata din trei senzori. Rezolutiile fiind urmatoarele:

  • 16MP – senzor principal
  • 8MP – senzor ultra-wide
  • 2MP – senzor de adancime

Poate sa fimeze in rezolutii maxime de 1080p cu 30 de cadre pe secunda. Dispune de caracteristici precum Panorama si HDR.

Difuzoarele sale sunt foarte puternice, iar ZTE s-a decis sa nu scoata mufa pentru casti de 3.5mm. Pe partea de conectivitate, smartphone-ul dispune de WI-FI AC, Bluetooh 4.2 si de o mufa USB Type-C 1.0. Conectorul fiind reversibil.

Senzorul sau de amprenta este montat pe lateral, in locul butonului de porire. Butoanele de volum sunt montate mai sus, pe partea dreapta. Ca si senzorul de amprente.

Capacitatea maxima a bateriei este una foarte mare. Ea fiind de 5.000mAh. Fiindca dispune de o baterie mare, incarcarea rapida a smartphone-ului se face la 18W. Pentru cei ce sunt interesati, smartphone-ul vine in doua culori:

  • Negru
  • Albastru

Numarul sau de model este V1050. Tineti minte faptul aceste specificatii nu sunt sigure in totalitate, multe dintr-e acestea fiind doar niste zvonuri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.