Va curge sange / Dictatorul – filme TV1000
Postul de televiziune TV1000 a pregatit pentru luna ianuarie o serie de filme interesante. In acest articol vom detalia cateva filme ce vor fi difuzate de TV1000 luna aceasta.

School of Rock / Scoala de Rock (2003) – 9 ianuarie, ora 20. Dewey Finn (Jack Black) este dat afara dintr-o formatie de rock, el se angajeaza ca profesor de muzica la o scoala generala. Finn va infiinta o trupa rock cu copiii de clasa a 4-a, alaturi de care va participa la un turneu al formatiilor de rock scolare. Daca va castiga acel concurs, Finn spera sa scape de datorii si sa isi reabiliteze numele in industria muzicala.

Filmul Scoala de Rock are durata de o ora si 49 de minute, filmarile au avut loc in New  York, iar pe IMDb a obtinut nora 7,1. Scoala de Rock se poate viziona si online pe Prime Video.

There Will Be Blood / Va curge sange (2008) – 13 ianuarie, ora 22. Daniel Plainview (Daniel Day Lewis)  afla ca orasul Little Boston este bogat in petrol. Pentru a verifica pontul, Daniel si fiul sau se duc in acel oras sub pretextul ca sunt vanatori de prepelite. Afla ca zvonul este adevarat si se hotaraste sa cumpere o ferma, incepe sa foreze si asfel Daniel isi deschide o afacere. Filmul Va curge Sange are durata de doua ore si 38 minute, filmarile au avut loc in California iar pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Din 14 ianuarie, de la ora 22, in fiecare zi de vineri si sambata, TV1000 va difuza filme de actiune, printre acestea vom enumera Avionul cu Serpi si Terminator. Aceste filme vor fi difuzate in cadrul programului numit Baieti Duri.

Va curge sange / Dictatorul – filme TV1000

The Dictator / Dictatorul (2012) – 27 ianuarie, ora 22. Aladeen (Sacha Baron Cohen) este bogat si conduce tara Wadiya ca un dictator. Aladeen este rapit atunci cand pleaca spre SUA pentru o intalnire. Pentru a nu fi recunoscut, lui Aladeen i se va rade barba, semnul sau distinctiv. Aladeen scapa de rapitori si, ratacind prin oras, el o va cunoaste pe Zoey Anna Faris, proprietara unui magazin.

Ajutat de Zoey, el se va intoarce la conducerea Wadiya. Dictatorul are durata de o ora si 23 minute, a fost filmat in Andaluzia, Spania iar pe IMDb a obtinut nota 6,4. Filmul se poate vedea si pe Prime Video (mai este disponibil 10 zile pe aceasta platforma).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.