Superputeri – sezonul 2 la AXN
Postul de televiziune AXN anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea sezonului 2 al serialului Powers / Superputeri, din 21 februarie, in fiecare zi de luni, de la ora 21, fiind difuzate cate 2 episoade.

In sezonul doi, detectivii Christian Walker si Deea Pilgrim se vor ocupa de un nou caz de crima. Cei doi detectivi vor investiga cazul Retro Girl. Sezonul doi al serialului Powers este realizat dupa benzile desenate Who kiled Retro Girl? / Cine a omorat-o pe Retro Girl?.

Uciderea lui Retro Girl parea aproape imposibil de infaptuit pentru ca era o fata cu superputeri. Retro Girl era fata superstar a grupului de supereroi, ea se pricepea la afaceri, era supereroul care se punea in pericol pentru a-si ajuta semenii. Toate aceste caracteristici ale sale vor pune o super-presiune pe cei doi detectivi pentru a gasi cat mai repede criminalul si a-l aduce in fata justitiei.

Dovezile gasite indica un vinovat insa detectivul Christian Walker este de parere ca numai un alt supererou putea fi faptasul acestei crime. Capitanul Emile Cross ii cheama la el pe cei doi detectivi care se ocupa de cazul Retro Girls. Walker crede ca Emile ii cheama la el pentru a-si expune parerea despre caz insa capitanul ii anunta pe cei doi detectivi ca nu se vor mai ocupa de acest caz, deoarece sunt implicati emotional.

Superputeri – sezonul 2 la AXN

Mai mult decat atat, Walker este suspect. Cu toate ca Walker este suspendat si considerat unul dintre suspecti, el porneste propria investigatie. In sezonul 2 al serialului Powers / Superputeri ii vom vedea pe actorii Sharlto Copley, Susan Heyward, Noah Taylor, Eddie Izzard, Michelle Forbes si altii.

Sezonul doi are 10 episoade iar fiecare episod are durata medie de 42 minute.
Postul de televiziune AXN difuzeaza filme si seriale de top si apartine companiei Antena Grup. Exista 4 canale cu denumirea: AXN, AXN White (dedicat publicului feminin), AXN Black (dedicat publicului masculin) si AXN Spin (dedicat publicului adolescent).

AXN se afla in pachetele de baza a tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra. Posturile AXN au fost lansate de Sony Pictures.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.