Ursuletii inimosi: Elibereaza magia – o noua serie animata pe Cartoonito
In a doua luna de vara, posturile de televiziune Cartoon Network si Cartoonito le-au pregatit telespectatorilor sezoane noi ale unor seriale interesante si urmarite de cei mici  dar si seriale noi difuzate in premiera in Romania. In acest material vom detalia cele mai interesante programe pe care Cartoon Network si Cartoonito le vor difuza in iulie.

Cartoon Network

Din 8 iulie, in grila Cartoon Network vor reveni doua seriale cu sezoane noi.
Domnul Magoo – sezonul 2 – din 8 iulie, de luni pana vineri, de la ora 18:15. Domnul Magoo si prietenul sau revin cu noi aventuri. Domnul Magoo va incerca sa dejoace planurile vecinului sau Nevastuica si a hamsterului inteligent Fizz.
Seria animata Domnul Magoo este alcatuita din 2 sezoane iar sezonul 2 este alcatuit din 6 episoade. Durata fiecarui episod este de 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Lamput, portocala inteligenta – sezonul 8 – de luni pana vineri, de la ora 14:25. Si in acest sezon Lamput va incerca sa scape de oamenii de stinta Doc si Fat Doc. Lamput ii va plimba pe cei doi oameni de stiinta prin cele mai interesante locuri si prin timp.
Pe IMDb, serialul a primit nota 8,2.

Cartoonito

Ursuletii inimosi: Elibereaza magia! – Serie animata noua, din 1 iulie, de la ora 8. Ursuletii inimosi locuiesc intr-o zona numita Care-a-Lot, o zona misterioasa si neexplorata. Ursuletii inimosi sunt: Solidaritate, Voioasa, Morocanosul, Norocosul si Insoritul.

Ursuletii inimosi: Elibereaza magia – o noua serie animata pe Cartoonito

Cei 5 prieteni ajung intr-un loc numit Silver Lining, misiunea celor 5 ursuleti este aceea de a aduce bucurie in jurul lor. Ursuletii inimosi vor avea parte de aventuri galactice: recuperarea unei pietre magice curcubeu sau prinderea unei stelute magice care poate indeplini peste 1000 de dorinte.

Ursuletii inimosi: Elibereaza magia este alcatuit din 3 sezoane ce insumeaza 38 de episoade, fiecare episod are durata de 30 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Tot din 1 iulie, Cartoonito va difuza un bloc de desene animate numit Luna prieteniei. Acest bloc va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 7.
Posturile Cartoon Network si Cartoonito sunt dedicate prescolarilor si copiilor cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.