Te urasc, te iubesc – Film Now
Postul de televiziune Film Now a programat pentru luna iunie filme in premiera la TV in Romania. In acest material vom detalia cateva dintre aceste filme.

The Hating Game / Te urasc, te iubesc (2021) – 18 iunie, ora 20. Filmul Te urasc, te iubesc spune povestea de dragoste pornita din ura dintre doi rivali in meserie. Lucy Hutton (Lucy Hale) este decisa sa reuseasca in meseria sa insa pentru a face acest lucru, trebuie sa il infranga pe rivalul sau Joshua Templeman (Austin Stowell).

Pentru a-l invinge pe Joshua, Lucy nascoceste un plan nemilos, insa in momentul in care va trebui sa isi puna planul in aplicare, ea nu va reusi pentru ca se indragosteste de rivalul sau.
Filmul Te urasc, te iubesc are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb obtinand nota 6,2.

Lakewood / The Desperate Hour (2021) – 22 iunie, ora 22:10. Amy Carr (Naomi Watts) ramane vaduva cu doi copii. Dupa pierderea sotului, Amy incearca sa le ofere copiilor sai o viata linistita si normala. Intr-o dimineata, pe cand se intorcea din padure de la alergat, Amy vede agitatie in dreptul scolii unde invata baiatul sau. Amy afla ca in scoala se trage si disperata va face tot ce poate pentru a-si salva baiatul.
Filmul Lakewood are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,7.

Te urasc, te iubesc – Film Now

Girls Trip / Dezmat cu fetele (2017) – 25 iunie, ora 21:45. Filmul Dezmat cu Fetele spune povestea a patru fete, fiecare avand viata lor, ele se reintalnesc dupa un timp si decid sa participe la un festival. Acolo, cele patru prietene isi vor aminti de adolescenta si isi vor face de cap, numai ca aceasta petrecere risca sa puna capat unei prieteni ce parea fara sfarsit.
Filmul Dezmat cu fetele are durata de doua ore, pe IMDb a primit nota 6,2.

Nicky Larson: City Hunter / Nicky Larson: Un detectiv afemeiat (2019) – 26 iunie, ora 21:50. Nicky Larson (Philippe Lacheau) este un detectiv particular. Intr-o zi, detectivul primeste de la un individ o misiune mai speciala. Nicky trebuie sa recupereze parfumul lui cupidon, un parfum care te face sa te indragostesti pe loc.
Filmul Nicky Larson: Un detectiv afemeiat are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a luat nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.