Metropola TV a intrat in grila Digi
Televiziunea Metropola TV a intrat in grila Digi (RCS & RDS) insa momentan se poate vedea doar in Bucuresti si Ilfov. Televiziunea nu va intra la nivel national deoarece licenta este regionala.

Metropola TV este detinuta de Primaria Voluntari, condusa de primarul Florentin Pandele si a primit licenta audiovizuala cu difuzare regionala la inceputul lunii martie. Licenta a fost acordata firmei Publivol Creativ. Directorul general Metropola TV este Alexandru Cautis, jurnalist la Revista Kamikaze.

Metropola TV este un program generalist care difuzeaza evenimente din Ilfov si Bucuresti. Investitia acestui post a fost de 1 milion de lei iar in cadrul sedintei CNA (in urma careia a fost aprobata solicitarea pentru licenta audiovizuala) au fost exprimate ingrijorari din partea consiliului audiovizual privind suma considerabila folosita pentru acest program, fiind banii contribuabililor.

Introducerea postului in grila Digi (RCS & RDS) a fost anuntata si pe pagina oficiala Facebook Metropola TV, postul fiind introdus pe pozitia 58 in grila de programe analogica. Canal 33 a iesit din grila analogica Digi Bucuresti si Ilfov.

Metropola TV a intrat in grila Digi
Televiziunea a inceput emisia astazi si emite live online pe pagina Facebook (@metropolatv) si pe site-ul oficial metropolatv.ro in format HD.

Desi reprezentantii Metropola TV au ajuns la un acord si cu Vodafone (UPC) pentru introducerea televiziunii in grila de programe, momentan acest post se poate vedea doar in grila Digi (RCS – RDS), doar in Bucuresti si Ilfov. Vom actualiza acest articol daca Metropola TV va intra la Digi si in alte judete.

Reamintim ca Digi a introdus recent in grila de programe o alta televiziune (A7 TV) la nivel regional (in judetele Mures si Brasov), desi postul are licenta pentru difuzare nationala. Ultimele posturi introduce la nivel national in grila Digi au fost Linkpress TV si IDA TV la mijlocul lunii iunie.

Daca ati urmarit deja postul Metropola TV, ce impresie v-a lasat?

Update 10.12.2020: Digi a introdus in grila digitala Bucuresti si Ilfov Metropola TV;

Update 15.03.2021: Metropola TV a inceput sa intre in grila digitala RCS – RDS si in alte zone insa nu este disponibil inca in NIT, astfel incat poate fi receptionat doar la scanarea cu Alti operatori. Este disponibil pe aceeasi frecventa cu Prima TV HD;
In acest moment avem confirmari din Arges, Iasi, Braila, Dambovita, Bucuresti, Gorj, Teleorman, Brasov, Prahova, Alba;

Update 16.03.2021: Metropola TV este acum disponibil in grila digitala RCS – RDS, inclusiv pe receptoare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

31 COMENTARII

  1. Metropola TV a inceput sa intre in grila digitala RCS – RDS si in alte zone insa nu este disponibil inca in NIT, astfel incat poate fi receptionat doar la scanarea cu Alti operatori. Este disponibil pe aceeasi frecventa cu Prima TV HD. In acest moment avem confirmari din Arges si Iasi.

  2. N-am urmarit niciunul dintre posturile specificate in articol, fiindca sunt de rahat, nici nu am auzit de ele. Probabil tot regionale ca multe altele de la Digi, pe care oricum le sterg din cautare, ca si pe toate de sport si de muzica romaneasca

    • Poti continua… Digi24 pnl tv 1, realitatea pnl Tv 2, toate televiziunile din Ardeal, tv pnl 3,4,5… Parca mai e una si prin Botoseni

      Dupa cum observam, tara a fost impartita intre „pionii de manevra”… Sau politic, cum li se spune