Tokyo Vice – sezonul 2 HBO Max
De curand, pe platforma de streaming HBO Max a intrat serialul Tokyo Vice (2022), in acest material vom mentiona tot ce stim despre acest serial interesant, inclusiv despre posibilitatea reinnoirii cu sezonul 2.

Tokyo Vice este realizat dupa romanul jurnalistului american Jake Adelstein. Romanul se numeste Tokyo Vice: An american reporter on the Police Beat in Japan, publicat in anii ’90. Serialul Tokyo Vice spune povestea unui tanar jurnalist american pe nume Jake Adelstein (Ansel Elgort) care studiaza literatura japoneza si devine primul jurnalist strain care va lucra la cel mai mare ziar din Japonia, Meicho.

Jake este convins ca toate informatiile scrise in cel mai mare ziar japonez va destepta lumea, insa talentatul jurnalist american va descoperi ca lumea jurnalismului japonez nu este asa cum credea el. Dupa ce trece toate testele si este angajat la cel mai mare ziar din Japonia, Jake se va confrunta cu o serie de probleme, de la rasism la severitatea editoarei Eimi Maruyama (Rinko Kikuchi).

Jake este jurnalist de investigatii criminalistice iar el trebuie sa realizeze reportaje despre crimele ce se petrec in Tokyo. Jake este fiul unui doctor legist si atunci cand incepe sa investigheze cateva cazuri de crime, isi spune parerea despre aceste evenimente. Jurnalistul isi va da repede seama ca atunci cand scrie un material despre o crima, nu trebuie sa isi spuna parerea.

In timp ce invata cum sa scrie un articol, Jake se imprieteneste cu Jin Miyamoto (Hideaki Ito) si patrunde in lumea barurilor de noapte unde o intalneste pe Samanta (Rachel Keller), care ii spune toate secretele din lumea subterana pe care le poate afla o dama de companie de la oameni influenti.

Jake va ajunge intr-o confruntrare directa cu reteaua criminala Yakuza, cea care face afaceri subterane. Tanarul jurnalist va descoperi ca singura persoana pe care sefii clanului Yakuza nu o pot influenta este politistul Hiroto Katagiri (Ken Watanabe).

Tokyo Vice – sezonul 2 HBO Max

Primul episod al serialului Tokyo Vice a fost regizat de Michael Man. Acesta a mai regizat Obsesia, Scandal in industria tutunului sau Miami Vice. Nu toate episoadele sunt regizate de Michael Man.

Tokyo Vice are 10 episoade iar la momentul publicarii acestui material, pe HBO Max erau disponibile 4 episoade, in fiecare saptamana va aparea cate un episod. Pe IMDb, Tokyo Vice a obtinut nota 8,2.

Reprezentantii serialului nu au confirmat inca daca serialul va avea si sezonul 2 insa vom anunta daca va fi cazul. Avand in vedere ca serialul pare promitator pana acum, sansele de a vedea sezonul 2 sunt destul de mari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.