Telekom ar urma sa introduca in grila programele National Geographic, AMC si Sundance

Compania Telekom ar urma sa introduca in grila de programe canalele Discovery HD, National Geographic SD, National Geographic HD, Nat Geo Wild SD, Nat Geo Wild HD, Sundance SD, Sundance HD, AMC SD, AMC HD, TVR1 HD si TVR2 HD (acestea vor fi introduse cand se vor lansa).

Finalul anului ar putea veni cu surprize pentru abonatii Telekom, acestia urmand sa introduca programele Discovery HD, National Geographic SD, National Geographic HD, Nat Geo Wild SD, Nat Geo Wild HD, Sundance SD, Sundance HD, AMC SD, AMC HD, TVR1 HD si TVR2 HD in perioada urmatoare.

Exista posibilitatea ca in grila Telekom sa intre si programul Minimax, insa nu avem informatii sigure in acest sens, vom anunta aici daca se va concretiza si acest lucru sau daca vor aparea modificari.

Telekom ar urma sa introduca in grila programele National Geographic, AMC si Sundance.
Programele National Geographic (SD si HD) si Nat Geo Wild (SD si HD) ar urma sa reintre in grila de programe Telekom dupa ce au fost eliminate in luna iulie 2018, provocand multe nemultumiri in randul abonatilor Telekom. De asemenea, eliminarea programului Cinemaraton din 03 decembrie 2018 a adus si mai multe nemultumiri si rezilieri de contracte Telekom, conform comentariile postate de catre clientii Telekom pe articolul dedicat eliminarii programului Cinemaraton de la Telekom.

Programele ar urma sa intre in grila Telekom undeva la finalul lunii decembrie insa ramane de vazut exact cand se va intampla si daca vor aparea modificari fata de ceea ce am scris aici. Tot atunci vom vedea daca modificarile se vor face pe toate platformele (DVB-C, IPTV si DTH).

In concluzie, Telekom ar urma sa redreseze relatia dintre clientii sai si reprezentantii companiei prin introducerea acestor programe, acestea fiind canale de calitate, in special programele National Geographic, Nat Geo Wild, AMC si Sundance, Sundance este un program pe care personal l-as dori in grilele operatorilor din Romania, fiind un program de calitate, din punctul meu de vedere.

Telekom a lansat recent si o oferta care presupune un cont Netflix Basic gratuit timp de 6 luni. Desi contul oferit gratuit de catre Telekom este cel mai mic, este un pas in fata avand in vedere ca alti operatori nu ofera conturi Netflix gratuite.

Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Update 17.12.2018: Acesta este raspunsul oferit de catre National Geographic Romania in ceea ce priveste introducerea posturilor la Telekom: „Buna ziua! Speram intr-o solutionare, astfel încât Abonații sa se bucure din nou de programele National Geographic.” Multumim colegului Bebe pentru ajutor;

Update 27.12.2019: Desi mult mai tarziu decat am comunicat inital, posturile National Geographic HD si Nat Geo Wild HD revin in grila de programe Telekom;

Voi ce parere aveti despre programele care ar urma sa intre in grila Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

149 COMENTARII

 1. Se pare că ați fost informați greșit despre intrarea programele National Geographic sau a programelor Discovery HD , AMC și Sundance .

 2. Buna ziua
  Multumim pentru Minimax!!!
  Ce se prevede cu NickJr?
  Pentru copiii mici Bomerang si Cartoonnetwork sunt nocive.

  Suntem foarte foarte dezamagiti va nu mai este BBC News si BBC Earth! FINE Living era deasemenea bun. Va solicitam reintroducerea lor in grila de programe. Printre cele mai de calitate programe, dadeau calitate Telekom. TREBUIE SA CAUTAM ALT FURNIZOR?

  • acest sait nu reprezintă Telekom, doar oferă informații. Pentru sugestii și reclamații sunați la nr relații clienți situat pe factura dvs. Pentru moment doar postul minimax a intrat la Telekom. Daca vor intra și alte posturi tv voi scrie pe sait.

 3. Da! Și eu vreau înapoi posturile national geographic sd și hd, Nat geo wild sd și hd, postul de filme MGM, jinx tv, cinemaraton, AMC sd și hd și Sundance! Pentru aceste pachete cât și pachetele de documentare de la discovery (discovery, animal plante, id, science etc.) postul tlc și telekom sport pentru meciurile din liga campionilor și de la campionatele mondiale și europene, am optat pentru un abonamente de tv și internet de la telekom! Am fost foarte dezamăgit când au scos MGM, jinx, cinemaraton și national geographic! Am întrebat un operator telekom de ce au fost scoase și mi-a spus că plătim numărul de canale nu posturile! Iar eu în spun că vrem să plătim calitate nu cantitate! Vreau toate aceste posturi memționate mai sus înapoi, alături de cele deja existente!

 4. Bună ziua ! Se pare că mai avem de așteptat până când programele TVR 1 HD și TVR 2 HD să se lanseze ! Acestea există destul de multe șanse să se lanseze în toamna acestui an !

  Sursa: Paginademedia.ro