Telekom lanseaza pachetul Telekom Sport + si scoate Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 din pachetul M

Telekom scoate din pachetul TV M programele Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 de pe toate platformele pentru a putea lansa (si tarifa) noul pachet de programe de sport Telekom Sport Plus (+).
Noul pachet Telekom Sport + costa 1 euro lunar si este disponibil clientilor Telekom abonati la pachetul TV M. Clientii care au pachetul de televiziune Telekom TV L vor avea in continuare Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 gratuit in grila de programe. Cele doua programe sunt disponibile in format HD.

Aceasta veste nu foarte buna vine la cateva luni dupa ce Telekom a scos din grila de programe canalele National Geographic, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD si Nat Geo People HD.
Prin modificarile din a doua jumatate a anului acesta Telekom nemultumeste din ce in ce mai multi clienti, conform feedback-ului oferit echipei Media-Max.ro de catre mai multi clienti Telekom. In timp ce alti furnizori isi imbunatatesc grila de programe, Telekom nu a stat foarte bine anul acesta si trebuie sa inceapa sa investeasca in grila TV pentru a evita migrarea abonatilor catre alti furnizori de servicii.

Cum optam pentru pachetul de sport Telekom Sport +?

Putem opta pentru pachetul Telekom Sport Plus prin una din urmatoarele modalitati:

 • contactam serviciul de relatii cu clientii Telekom;
 • ne logam pe platforma online MyAccount Telekom si activam pachetul Telekom Sport + urmand acesti pasi: Servicii – TV – la Extraoptiuni Disponibile selectam Telekom Sport+.

Abonatii pachetului TV L nu trebuie sa faca nimic pentru a beneficia in continuare de cele doua programe Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2.
Daca nu suntem abonati la serviciul de televiziune Telekom, putem viziona online cele doua programe Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 optand pentru pachetul online disponibil pe platforma Telekom TV. Telekom Sport+ costa online 14.1 lei/luna, un pret destul de piperat din punctul meu de vedere.

Pe programele TV Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 sunt transmise urmatoarele competitii: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Serie A, Premier League, Cupa Romaniei, Formula 1, NBA, Turneele ATP Masters 1000 si Liga Campionilor in handbal.

Asadar, Telekom face o noua miscare in defavoarea clientilor sai separand cele doua programe Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 pentru abonatii TV M, oferind disponibil pachetul Telekom Sport + contra sumei de 1 euro pe luna.

Update 09.10.2018: Odata cu programele Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2, nu mai sunt disponibile nici posturile Look Sport si LookPlus, acestea se afla tot in pachetul Telekom Sport Plus. Deci, in acest pachet Telekom Sport+ avem programele: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si LookPlus, atat in varianta SD cat si HD.

Update 10.10.2018: Incepand cu 12 noiembrie 2018 pretul abonamentului TV L va creste cu 1.43 euro TVA inclus. Marirea pretului abonamentului va intra in vigoare pentru abonatii care au contractat abonamentul TV L pana la data de 01 octombrie 2018. Nu se va mari pretul abonamentului TV L pentru urmatoarele categorii de abonati:

 • clientii noi care au contractat televiziune TV L in perioada 01 octombrie – 11 noiembrie 2018;
 • clientii existenti care au facut upgrade de la TV M la TV L in perioada 01 octombrie – 11 noiembrie 2018;

Multumim colegului Bebe pentru aceste informatii.

Daca aveti probleme cu receptionarea programelor Telekom Sport desi ar trebui sa le receptionati, lasati un comentariu.

Voi ce parere aveti despre aceste programe si despre plata unui abonament suplimentar pentru ele?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

163 COMENTARII

 1. […] Pachetul Telekom Sport+ a fost lansat pe 1 octombrie 2018 pentru pretul de 1 euro pe luna, programele Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 fiind eliminate din pachetul TV M. In acelasi timp, pretul pachetului TV L a fost majorat cu 1.43 euro pe luna, TVA inclus. Pachetul Telekom Sport+ contine posturile Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si Look Plus. Este disponibil doar pentru abonatii TV M avand in vedere ca abonatii TV L deja au aceste programe incluse in pachetul de baza. […]

 2. Am văzut pe alte site-uri că , începând din 1 martie , LookSport 2 și LookSport 3 vor ieși din pachetul M și vor întră în pachetul TELEKOM SPORT PLUS. Este adevărat știind că majorează si preturile? Dacă da, eu in luna martie fac reziliere

  • Da se mareste pretul cu 2 lei fiecare serviciu fix in parte tv, internet , mobil si fix. Legat de posturile Look 2,3 nu se stie exact, ori vor face un nou pachet Extra Sprt ori vor redenumi pachetul Telekom Sport+. Vom anunta la timp.

 3. Nu pot vedea in conditii bune Telekom sport 3 si 4 cat si Eurosport 1 !!! Imaginea live arata precum as avea turbulente meteo !!! Dar nu e cazul !!! Detin contract cu pachet L !!! Celelalte programe le pot urmarii in conditii ok !!!

  • Ce pachet aveti la Telekom? Pentru Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si Look Plus trebuie sa optati pentru pachetul Telekom Sport+. Daca aveti TV L ar trebui sa il aveti inclus in abonament, daca aveti TV M va costa 14.1 lei pe luna. Programele National Geographic au fost scoase din grila de programe Telekom.