Telekom Mobil lanseaza campania Traieste Nelimitat cu Nelimitat
Operatorul Telekom Romania anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro lansarea campaniei Traieste Nelimitat cu Nelimitat.

Campania de primavara Traieste Nelimitat cu Nelimitat se adreseaza utilizatorilor prepay si abonatilor. Utilizatorii care aleg sa se porteze la abonament in reteaua Telekom se vor putea bucura de beneficii nelimitate national incluse (minute, SMS-uri si date mobile), apeluri internationale si acces la serviciul de roaming. Aceasta promotie este valabila pentru abonamentele de minim 5 euro / luna, la contractele semnate pe 2 ani.

Cei care doresc sa achizitioneze un smartphone pot alege un telefon inclus in abonament sau pot opta pentru unul in rate fara dobanda. La abonamentul Nelimitat 5 euro pentru 24 luni, utilizatorii pot opta pentru Samsung Galaxy A14 cu rata de 6 euro / luna la un curs de 5 lei/1 euro. La abonamentul Nelimitat 10, utilizatorii pot opta pentru ZTE Blade V40 Design. La abonamentul Nelimitat 15, utilizatorii pot opta pentru Samsung Galaxy A23.

Telekom Mobil lanseaza campania Traieste Nelimitat cu Nelimitat

Telekom Mobil ofera utilizatorilor de cartele preplatite optiunea N5 cu Bonus Net Nelimitat ce poate fi activat direct din aplicatia MyAccount. Telekom este singurul operator care ofera internet nelimitat la tot portofoliul de abonati, cat si la utilizatorii prepay, incepand cu doar 5 euro.

Clientii Telekom care reincarca o cartela cu minim 5 euro pana pe 4 iunie inclusiv, sunt inscrisi automat in tombola cu premii si pot castiga noul Smartphone Motorola Edge 30 Fusion.

Oferta Traieste Nelimitat cu Nelimitat este valabila pana pe 14 iunie, inclusiv. Telekom Mobil este unul dintre cei mai importanti operatori mobili din Romania. Pe langa Telekom, in Romania mai sunt prezenti operatorii: Vodafone, Orange sau Digi.

Telekom a ramas in Romania doar cu divizia mobila, serficiile fixe si serviciile mobile care erau la Telekom Romania Communications fiind acum semnate cu Orange Romania Communications.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Telekom? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII