Ghidul astrologic pentru inimi frante si Timpul recastigat – Netflix
In acest articol vom prezenta doua serii romantice disponibile pe Netflix de saptamana aceasta.

Ghidul astrologic pentru inimi frante (An Astrological Guide for Broken Hearts / Guida astrologica per cuori infranti) este o serie de comedie romantica italiana.

Seria este creata de Bindu de Steppani si o prezinta pe Alice, o tanara singura cu inima ranita. Ea intalneste un astrolog carismatic si decide sa priveasca astrele pentru a-si gasi sufletul pereche.

Claudia Gusmano interpreteaza rolul principal iar in serial vom vedea si alti actori precum Lorenzo Adorni sau Michele Rosiello (Gomorrah – 2014).

Primul sezon al serialului Ghidul astrologic pentru inimi frante are 12 episoade si va fi disponibil pe Netflix de miercuri, 27 octombrie.

Ghidul astrologic pentru inimi frante si Timpul recastigat – Netflix

Timpul recastigat (The Time It Takes / El tiempo que te doy) este un serial spaniol de drama / romantic, ce va fi disponibil luna aceasta pe Netflix.

Actiunea serialului Timpul recastigat se contureaza in jurul unei fete care incearca sa uite o greseala petrecuta in viata amoroasa din trecut. Lina incearca sa o ia de la inceput, se muta intr-o noua locuinta, isi schimba locul de munca si incearca sa experimenteze lucruri noi. Prin aceste lucruri, Lina incearca, de fapt, sa uite prima iubire, o relatie din trecut. In fiecare zi, ea incearca sa se gandeasca din ce in ce mai putin la Nico, pentru a-si putea continua viata.

In serial vom vedea actorii Nadia de Santiago (a avut un rol in serialul difuzat de TVR, Jocurile timpului – 2015), Álvaro Cervantes (Hanna – 2011, Three Steps Above Heaven – 2010), Nico Romero, Carla Linares, Moussa Echarif (Vis a vis – 2015), Prince Ezeanyim, Cala Zavaleta, Susana Abaitua sau Carlos Martín.

Primul sezon al serialului Timpul recastigat are 10 episoade iar fiecare episod are durata de doar 10 minute. Netflix va adauga in libraria sa noul serial vineri, 29 octombrie 2021.

Update 03.03.2022: Sezonul 2 al seriei Ghid astrologic pentru inimi frante va fi disponibil pe Netflix din 8 martie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU