TeleMoldova Plus a primit licenta audiovizuala nationala
Televiziunea TeleMoldova Plus a primit astazi, in cadrul sedintei CNA, acordul pentru modificarea zonei de difuzare a licentei din zona regionala in nationala si internationala (Republica Moldova). Pana in prezent, TeleMoldova Plus avea licenta pentru 15 judete (Iasi, Neamt, Suceava, Botosani, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea, Braila, Constanta, Ialomita, Buzau, Calarasi, Ilfov) si Bucuresti.

Profilul televiziunii TeleMoldova Plus este generalist iar formatul de difuzare SD si HD. Reamintim ca pe 29 iulie 2022, postul a fost introdus in grila de programe Orange, pe cablu digital, in zonele cu retea proprie. De asemenea, se vede in toate retelele de cablu din Chisinau.

Reprezentantul postului, Petru Frasila, a declarat in sedinta CNA ca se doreste ca televiziunea sa devina prima televiziune privata nationala din Iasi. Vor fi abordate subiecte alaturi de filialele din intreaga tara.

Dorina Rusu, membra CNA, a intrebat ce anume justifica transformarea licentei in zona de dfiuzare nationala, ce se aduce nou intr-o piata aflata intr-o continua schimbare. Reprezentantul postului a mentionat ca desi ratingul nu va fi foarte ridicat la inceput, vor incerca sa creeze o platforma de bun simt, de educatie, de dialog cu cei care au ceva de spus.

TeleMoldova Plus a primit licenta audiovizuala nationala

Ionel Palar, membru CNA, a mentionat ca TeleMoldova Plus este un exemplu de bune practici datorita faptului ca nu prea apare la capitolul sanctiuni si ca este vorba de o televiziune care a crescut natural, pas cu pas, care nu are in spate niciun sponsor senzational. De asemenea, a laudat televiziunea pentru continutul educativ difuzat.

Rasvan Popescu, membru CNA, a declarat ca televiziunea se vede deja in diverse zone ale tarii cat si in Republica Moldova, astfel incat aceasta solicitare de modificare a licentei este mai mult o constatare.

TeleMoldova Plus se afla si in grilele regionale ale operatorilor Digi, Orange Romania Communications, Vodafone sau NextGen.

Solicitarea venita din partea Tele Moldova SRL a fost aprobata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII