In fiecare zi este Craciun si Haos de Craciun – Diva
In prima saptamana a lunii decembrie, postul Diva continua sa difuzeze filme dedicate Craciunului. In perioada 3-5 decembrie, Diva urmeaza sa difuzeze filme pline de elemente festive si lectii de viata. In acest material vom detalia premierele saptamanii 3-5 decembrie.

Every Day is Christmas / In fiecare zi este Craciun (2018) – 3 decembrie, ora 16. Alexis Taylor (Toni Braxton) este o directoare care nu are timp de o relatie personala si se scufunda in slujba ei. Intr-o seara, Alexis primeste vizita mamei sale care este decedata. Alexis si mama ei fac o excursie in trecutul si prezentul lui Alexis. Spre sfarsitul noptii, mama lui Alexis ii arata un posibil viitor.

Filmul In fiecare zi este Craciun este inspirat dupa un alt film numit Colind de Craciun, facut de Charles Dickens.
David Weaver este regizorul filmului difuzat de Diva iar filmarile au fost facute in Vancouver, Canada.

In acest film, alaturi de Toni Braxton, o vom vedea si pe Towanda Braxton (Shauna), sora lui Toni. Pe IMDb a primit nota 5,8 si are o durata de o ora si 25 minute.

Merry Liddle Christmas / Haos de Craciun (2019) – 4 decembrie, ora 16. Jacquie Liddle (Kelly Rowland) este o femeie cu o familie disfunctionala. Jacquie are o dorinta si un plan de sarbatori, ea doreste ca familia ei sa para o familie perfecta de sarbatori. Oare planul sau va reusi? Raspunsul la intrebare este nu, pentru ca membri familiei nu sunt de acord cu planul ei si vor crea un adevarat haos. Insa, in acel haos, Jacquie va intalni dragostea vietii sale.

Filmul Haos de Craciun a fost regizat de Bosede Wiliams iar filmarile au avut loc in Canada. Durata filmului este de o ora si 27 minute. Pe IMDb, Haos de Craciun a obtinut nota 5,9.

In fiecare zi este Craciun si Haos de Craciun – Diva

Merry Liddle Christmas Wedding / Nunta de Craciun (2020) – 5 decembrie, ora 16. Acest film reprezinta continuarea filmului Haos de Craciun ce va fi difuzat cu o zi inainte de Diva. In filmul de sambata, 4 decembrie, vom vedea cum Jacquie Liddle (Kelly Rowland) il va intalni pe Tyler Brook (Thomas Cadrot) iar duminica, 5 decembrie, ora 16, vom vedea continuarea povestii, mai exact planificarea si desfasurarea nuntii. Jacquie si Tyler isi doresc sa organizeze nunta tot de Craciun, asa cum s-au si cunoscut, intr-un loc de vis.

Cu toate ca planul lor le este dat peste cap de membri familiei, intr-un final totul va iesi de vis pentru cei doi indragostiti. Filmul Nunta de Craciun este regizat de Sharon Lewis iar filmarile au avut loc in Canada. Durata este de o ora si 27 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.